«Σεφτέ» στις μεταγραφές για τον Άρη - Απέκτησε τον Λουίς Πάλμα!

Γιώργος Στράντζαλης05 Ιανουαρίου 2022

Η πρώτη μεταγραφή για την περίοδο του Ιανουαρίου είναι γεγονός για τον Άρη ο οποίος απέκτησε τον Λουίς Πάλμα από την Ντεπορτίβο Βίντα. 

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή 21 ετών ο οποίος αγωνίζεται ως επί το πλείστον ως αριστερός winger ενώ σε δεύτερο πλάνο αγωνίζεται και ως «10αρι» ενώ έχει αγωνιστεί και ως «ψεύτικο εννιάρι».

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο με την ομάδα του σε 17 εμφανίσεις έχει βρει δίχτυα 6 φορές ενώ έχει μοιράσει και 1 ασίστ. Οι «κιτρινόμαυροι» για να τον κάνουν δικό τους  έδωσαν... μάχη με τη Μαγιόρκα και τη Ζιλ Βιθέντε που ήθελαν τον νεαρό διεθνή με την Εθνική Ονδούρας ποδοσφαιριστή, ο οποίος μάλιστα ήταν στους Ολυμπιακούς  Αγώνες του Τόκυο με τη χώρα του, μετρώντας μάλιστα και τρεις συμμετοχές.

Ο Άρης απέκτησε τον ποδοσφαιριστή με συμβόλαιο 5 ετών, βάζοντας τις βάσεις για το νέο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας που θα στελεχωθεί με παίκτες εξελίξιμους τους οποίους διακρίνει η θέληση για διάκριση. Στοιχείο που επιβεβαιώνει αυτό το στοιχείο είναι το γεγονός πως ψηφίστηκε κορυφαίος νέος παίκτης στο πρωτάθλημα με ποσοστό 59% για το έτος 2021.

Ο ίδιος μάλιστα σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε αναφέρει σχετικά: «Περιμένω να ολοκληρώσω αυτήν την εβδομάδα τη μεταγραφή μου. Έχω πίστη και εφόσον όλα πάνε καλά, θα δώσω τα πάντα για να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία μου. Πρόκειται για μια ομάδα της πρώτης κατηγρίας της Ελλάδας. Μου άρεσαν όσα άκουσα. Ελπίζω να τελείωσε σύντομα η υπόθεση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.