Σε τεντωμένο σχοινί η Δόξα Δράμας, «καμπανάκι» από Πίτσογλου

Metrosport Team18 Φεβρουαρίου 2020

Η εξεύρεση των οικονομικών λύσεων που θα επιτρέψουν στην ομάδα να βρει τον βηματισμό της ενόψει της συνέχειας και με «φόντο» την επόμενη μέρα εξακολουθεί να αποτελεί βασική προτεραιότητα για τη Δόξα Δράμας.

Ως προς αυτό το κομμάτι, σημαντική θεωρείται η αυριανή (16/2, 18:00) πανδραμινή συνάντηση που έχει προσκαλέσει η διοίκηση της ΠΑΕ προκειμένου να ενημερώσει για τα οικονομικά δεδομένα που επικρατούν. Την ίδια στιγμή, ο Νίκος Πίτσογλου, μέλος της διοίκησης, με δηλώσεις του έκρουσε το «καμπανάκι».

«Βρισκόμαστε σε οριακή κατάσταση. Απαιτείται μια αφύπνιση δοξέικης συνείδησης ενόψει της Τετάρτης. Χρειάζονται δέκα χιλιάδες ευρώ για την αδειοδότηση ενόψει της νέας σεζόν. Μήπως φταίμε εμείς οι Δραμινοί για τους επενδυτές που φεύγουν;», δήλωσε, μεταξύ άλλων.

Εκ διαμέτρου αντίθετη είναι η κατάσταση στο αγωνιστικό κομμάτι, που τις τελευταίες αγωνιστικές δείχνει να βρίσκει τον δρόμο του. Μετά τηνήττα της Παναχαϊκής στη Λιβαδειά, η Δόξα βρίσκεται, πλέον, στην 8η θέση και χωρίς άγχος θα συνεχίσει την πορεία της με στόχο το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην τελική κατάταξη.

Στο μεταξύ, στις 8 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων με θέματα διαδικαστικά ζητήματα που άπτονται της ΠΑΕ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.