Κόκκινος: Σε σούπερ φόρμα η ΑΕΚ

Γρηγόρης Κόκκινος29 Οκτωβρίου 2022

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλό Σαββατοκύριακο. Μερικά αποτελέσματα πονάνε πολύ και μιλάω πάντα για αυτά με τις μεγάλες αποδόσεις που επιλέγουμε. Τόσο η Μπριζ που από 0-2 και με παίκτη περισσότερο ήρθε 2-2 όσο και ο Ιωνικός που κέρδιζε 2-0 και ήρθε τελικά ισόπαλος 2-2 με τον ΠΑΣ και θα μπορούσε μάλιστα να χάσει στο φινάλε. Γίνονται γενικώς πολλά αλλοπρόσαλλα τα οποία μπερδεύουν τους παίκτες του στοιχήματος. Πάει η Λίβερπουλ κερδίζει την Σίτυ και χάνει από την Νόττινχαμ με 1-0. Άντε βγάλε άκρη. Τουλάχιστον εμείς χάνουμε αποδόσεις μεγάλες που όταν κάνουμε ταμείο πληρώνουν δυνατά.

Ο Ιωνικός αποδείχτηκε ιδανικός αυτόχειρας στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ και δεν κατάφερε να κρατήσει το 2-0 με αποτέλεσμα το παιχνίδι ισόπαλο με 2-2. Ο Παναιτωλικός δεν έκανε κάτι στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και έχασε εύκολα με 2-0. Θα επιμένω στον Ιωνικό και αν δεν τα καταφέρει και τώρα δεν ασχολούμαι ξανά μαζί του.

Η Σεβίλλη από την ώρα που άλλαξε προπονητή έχει βελτιώσει την εικόνα της και η ήττα με 3-1 από την Ρεάλ την θεωρώ φυσιολογική. Η Βαγιεκάνο ήταν καταιγιστική στο παιχνίδι με την Κάντιθ την νίκησε με 5-1 και λογικά δεν θα έχει προβλήματα παραμονής στην κατηγορία. Κρατάω τον άσσο.

Το Στρασβούργο κατάφερε και πήρε την ισοπαλία με 2-2 από την Τουλούζ αποτέλεσμα που δεν ξέρω αν θα το κατάφερνε αν οι γηπεδούχοι δεν έμεναν με παίκτη λιγότερο. Η Μαρσέιγ την «πάτησε» στο παιχνίδι με την Λανς και αφού δεν κατάφερε να σκοράρει έχασε με 0-1. Κρατάω το διπλό.

Η Οσασούνα σκοράρει δύσκολα και για αυτό δεν είναι ψηλότερα στην βαθμολογία και την περασμένη αγωνιστική ήρθε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας με την Χιρόνα. Η Βαγιαδολίδ νίκησε την Σοσιεδάδ με 1-0 όχι γιατί ήταν καλύτερη στον αγώνα αλλά γιατί κατάφερε και κράτησε το μηδέν στην άμυνα. Άσσο το βλέπω.

Η Κρεμονέζε έχασε πέναλτι στο ξεκίνημα του αγώνα με την Σαμπντόρια και τελικά το παιχνίδι με 0-1 και παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Η Ουντιζένε κάνει καλή σαιζόν αν και στο τελευταίο παιχνίδι έχασε με 1-2 από την Τορίνο. Πιστεύω ότι θα πάρει το διπλό την Κυριακή.

Η ΑΕΚ είναι σε πολύ καλή κατάσταση νίκησε τον Λεβαδειακό με 0-2 και δείχνει ότι είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα μαζί με τον Παναθηναϊκό. Ο ΠΑΟΚ έχασε με τραυματισμό τα δυο του μπακ στον αγώνα με τον Αστέρα στο ισόπαλο 2-2 που έδειξε ότι δεν έχει σταθερή απόδοση. Άσσος.

Ο Άρης έχασε στο φινάλε του αγώνα από τον Παναθηναϊκό με 1-0 και μαζί την ευκαιρία να είναι η πρώτη ομάδα που θα πάρει βαθμό από τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να νικήσει ούτε την Λαμία και πρέπει να παλέψει σκληρά για να σώσει την κατηγορία. Μου αρέσει το over.

Η Λυών μετά την αλλαγή προπονητή έχει βελτιωθεί και ας νίκησε στο φινάλε του αγώνα την Μονπελιέ με 1-2. Η Λιλ στο πιο ωραίο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής νίκησε με 4-3 την Μονακό αφού ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Περιμένω νίκη της Λυών και ίσως μάλιστα με γκολ για όσους θέλουν μεγαλύτερη απόδοση.

Η Τορίνο ήταν καλή και πιο αποτελεσματική από την Ουντινέζε στην σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 1-2. Η Μίλαν νίκησε εύκολα με 4-1 την Μόντσα νίκησε και στην Ευρώπη στην Κροατία με 0-4 και κυνηγάει την Νάπολι στο ποιος τελικά θα πάρει το πρωτάθλημα στην Ιταλία. Μου αρέσει το διπλό.

Πρώτη πρόταση

ΣΕΒΙΛΛΗ – ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ 1

ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ – ΜΑΡΣΕΙΓ 2

ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ 1


Δεύτερη πρόταση

ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ 2

ΛΥΩΝ – ΛΙΛ 1

ΤΟΡΙΝΟ – ΜΙΛΑΝ 2


Τρίτη πρόταση

ΙΩΝΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 1

ΑΡΗΣ – ΟΦΗ OVER

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.