Σε σκουπιδότοπο μετέτρεψαν το Δέλτα του Γαλλικού Ποταμού ασυνείδητοι πολίτες

Metrosport Team09 Δεκεμβρίου 2020

Το Δέλτα του Γαλλικού Ποταμού έγινε για ακόμη μια φορά τόπος απόθεσης ογκωδών απορριμμάτων από ασυνείδητους που μετέτρεψαν την περιοχή σε σκουπιδότοπο.

Η αναλγησία κάποιων ανθρώπων που εκμεταλλεύτηκαν την απαγόρευση κυκλοφορίας και πέταξαν ογκώδη απορρίμματα στις όχθες του ποταμού δημιουργώντας μια αυτοσχέδια χωματερή και προκαλώντας επιβάρυνση του περιβάλλοντος εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού ξεπερνά κάθε λογική.

Πηγές του Δήμου Δέλτα αναφέρουν ότι βρισκόμαστε σε μια περίοδο που όλοι μας προσπαθούμε να προστατευτούμε από την πανδημία με κάθε τρόπο. Ο Δήμος Δέλτα μέσα από τις υπηρεσίες καθαριότητας καταβάλλει τεράστιες προσπάθειες για την αποκομιδή των απορριμμάτων από όλες τις κοινότητες. Την ίδια ώρα καλείται να διαχειριστεί και την περισυλλογή ογκωδών απορριμμάτων που ανάλγητοι πολίτες πετούν όπου βρουν.

Οι υπηρεσίες του Δήμου έχουν ενημερώσει τις αστυνομικές αρχές της περιοχής μας και ήδη έχουν αρχίσει οι έρευνες για τον εντοπισμό αυτών που με τις πράξεις τους επιβαρύνουν το Περιβάλλον και προκαλούν πρόβλημα στην ομαλή διαβίωση των δημοτών.

Οι απείθαρχοι πολίτες που δεν συμμορφώνονται με τους νόμους και τους κανόνες της προστασίας του περιβάλλοντος θα εντοπιστούν και θα κληθούν να απολογηθούν για τις πράξεις τους καταβάλλοντας παράλληλα και τα μεγάλα πρόστιμα που ορίζει η κείμενη νομοθεσία.

Πηγή: deltanews.gr

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.