Σε ρυθμούς Μαρσέιγ-ΠΑΟΚ η γαλλική έκδοση της UEFA

Metrosport Team31 Μαρτίου 2022

Μια βδομάδα έμεινε για το μεγάλο παιχνίδι του Βελοντρόμ, ανάμεσα σε Μαρσέιγ και ΠΑΟΚ, παιχνίδι που θα κρίνει εν πολλοίς την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Για το παιχνίδι αυτό προετοιμάζεται και η γαλλική έκδοση της ιστοσελίδας της UEFA, παρουσιάζοντας το ματς και εφιστώντας την προσοχή στην Μαρσέιγ.

Όπως σημειώνει, οι Θεσσαλονικείς έχουν εκμεταλλευτεί εξαιρετικά την ικανότητά τους στην άμυνα και θεωρείται βέβαιο πως θα την επιστρατεύσουν και απέναντι στη Μαρσέιγ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το αφιέρωμα

«Το ρεκόρ της Μαρσέιγ σε οκτώ αγώνες με ελληνικούς συλλόγους είναι αρκετά ενθαρρυντικό (4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες) και η ομάδα του Χόρχε Σαμπάολι γνωρίζει ότι την περιμένει μια πολύ 'καυτή' ατμόσφαιρα στην Τούμπα κατά τη διάρκεια του δεύτερου αγώνα, αν δεν καταφέρει να πετύχει μία νίκη αποφασιστικής σημασίας στο πρώτο παιχνίδι στο "Βελοντρόμ".

Ο ΠΑΟΚ θα βασιστεί ξανά στην ικανότητά να αμύνεται σωστά. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έφτασε ως εδώ παρά το γεγονός ότι σημείωσε μόλις 19 γκολ σε 14 εμφανίσεις από τότε που μπήκε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League.

«Αφού φτάσαμε να είμαστε εδώ, τότε μας αξίζει να είμαστε εδώ», είπε ο προπονητής Ράζβαν Λουτσέσκου και πρόσθεσε: «Στην Ευρώπη, είναι φυσικό να αντιμετωπίζουμε ισχυρότερες ομάδες. Αυτό που έχει σημασία είναι πώς θα ανταποκριθούμε - αντιδράσουμε εμείς».

Ο Αρκάντιουζ Μίλικ έχει σκοράρει οκτώ γκολ στις τελευταίες έξι ευρωπαϊκές του εμφανίσεις με την Μαρσέιγ και μετράει γκολ σε πέντε διαδοχικούς αγώνες ευρωπαϊκών διοργανώσεων προτού η Ολιμπίκ φτάσει στη φάση των «16» στα παιχνίδια εναντίον της Βασιλείας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.