Σε ρόλο «Καλιγούλα» ο Άγγλος!

Metrosport Team07 Ιουλίου 2022

Μάλλον εκεί στον ΠΑΟΚ δεν αντιλαμβάνονται ότι και τον καλύτερο φορ που κυκλοφορεί να φέρουνε πάλι 15 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό θα τερματίσουν. 

Τους απασχολεί, δικαίως άλλωστε, να καλύψουν το γρηγορότερο δυνατό, την φυγή πώληση Τσόλακ με τον ερχομό του Νάρεϊ και ενός έμπειρου, σχετικά, φορ με διαφορετικά χαρακτηριστικά από εκείνα του Τσόλακ. Ένας ΠΑΟΚ που πέρυσι είχε πέντε φορ χθες στο φιλικό δεν διέθετε κανένα. Αυτό όμως είναι ένα σοβαρό πρόβλημα που καλείται και πιστεύουμε πως θα λύσει επαρκώς ή όχι ο κ. Μπότο. 

Το μέλλον θα δείξει αφού πάντοτε η θέση του φορ είναι πολύ ιδιαίτερη και εκτός από τα χρήματα που πρέπει να ξοδέψεις χρειάζεται να επιλέξεις τον ποδοσφαιριστή που θα ταιριάξει στα χαρακτηριστικά της ομάδας σου. Πόσο ρεαλιστικό είναι σήμερα το να προσπαθήσεις να χτίσεις από τις βάσεις μια νέα ομάδα μέσα σε ένα εντελώς άρρωστο περιβάλλον που δε σου αφήνει κανένα περιθώριο να διεκδικήσεις βαθμολογικά αυτό που σου αρμόζει;

 Έχουν παραιτηθεί οι υπεύθυνοι του ΠΑΟΚ από οποιοδήποτε τομέα ευθύνης που αφορά των έλεγχο των πεπραγμένων της σούπερ λίγκα αλλά και να την πρόληψη επανάληψης γεγονότων με άλλες μορφές στο παρασκήνιο, αυτών που συνέβαιναν τόσα χρόνια; Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε τη στάση τους. 

Ο Κλάτενμπεργκ έχοντας συνάψει διάφορες συμφωνίες ανά τον κόσμο, γεμίζοντας τους τραπεζικούς του λογαριασμούς, έστειλε της τελευταίες οδηγίες κατοχής της Ελληνικής διαιτησίας στους συμμάχους του ως δικτάτορας που απομακρύνεται . Επανάφερε τον Τσαγκαράκη στις λίστες διαιτησίες, δεν απομάκρυνε άλλους όπως τον Μανούχο. 

Δημιούργησε θεσμό τηλεκριτικών και έδωσε θέση παρατηρητή διαιτησίας στον εαυτό του και στον Βασσάρα που προφανώς θα βρίσκονται σε άλλες χώρες. Η επιταγή εμπιστοσύνης που πήρε από την σούπερ λίγκα είχε αυτό το νόημα. Να περάσουν όλες οι αλλαγές και να μην πει κανείς τίποτε. Ακόμη και αν έρθει ο Ισπανός Γκορμπαλάν όπως ακούγεται, θα βρει ένα χάος που αγγίζει τα όρια της παραφροσύνης. 

Στις ενώσεις δεν υπάρχουν πλέον διαιτητές. Για μας ο Κλάτενμπεργκ, οι πρόεδροι της σούπερ λιγκ με εξαίρεση της ΑΕΚ και του Βόλου, έδωσαν το δαχτυλίδι στον Μαρινάκη να κάνει ότι θέλει. Ερωτούμε τον εκπρόσωπο του ΠΑΟΚ: Πως αισθάνθηκε όταν διάβασε σε όλες σχεδόν τις εφημερίδες ότι η δική του λευκή ψήφος συνυπολογίστηκε με αυτές των υπολοίπων και υπέρ του Κλάτενμπεργκ; 

Για μας το γνώριζε. Και αν δε το γνώριζε αν δε το είχε αντιληφθεί ότι επρόκειτο περί άθλιου συμβιβασμού τότε μάλλον δεν έχει την αντίληψη της θέσης που βρίσκεται. Επίσης στο ίδιο κάδρο μπαίνει όποιος δημοσιογράφος ή οτιδήποτε άλλο κάνει και προσπαθεί να δικαιολογήσει το λευκό. 

Ο ΠΑΟΚ επιβάλλεται να βρίσκεται σ’ ένα συνεχή πόλεμο. Δεν έχουν αντιληφθεί ότι και φέτος θα είναι 15 πόντους πίσω γιατί απλά ο Ολυμπιακός θα παίρνει τους πόντους όπου τους χρειάζεται; Μόνη ελπίδα ο Γκορμπαλάν! Είναι πάντως πολύ άσχημο να βασίζεσαι σε ξένους και όχι στις δικές σου ικανότητες και δυνατότητες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.