Σε προχωρημένες επαφές με τον Λούκας Αϊχάδο - Η δυσκολία και το «όπλο» του Άρη

Γιώργος Στράντζαλης26 Ιουνίου 2022


Το κενό που δημιουργήθηκε με την αποχώρηση του Ντάνιελ Σούντγκρεν ετοιμάζεται να κλείσει ο Αρης καθώς δείχνει να καταλήγει στην περίπτωση του Λούκας Αϊχάδο Κιντάνα για το δεξί άκρο της άμυνας.

Οι Κιτρινόμαυροι βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τον 27χρονο Ισπανό ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Οβιέδο έως το επόμενο καλοκαίρι αλλά είναι θετικός στην προοπτική μεταγραφής, γεγονός που βοηθά στις διαπραγματεύσεις έτσι ώστε να επιτευχθεί άμεσα συμφωνία.

Ο Αϊχάδο μετρά διαδοχικές γεμάτες σεζόν στην Ισπανία και είναι από τις περιπτώσεις αμυντικών που ξεχώρισε ο Μπούργος από τη λίστα του. Την περσινή σεζόν στη La Liga 2 έπαιξε σε 31 αγώνες έχοντας ένα γκολ και μία ασίστ, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά είχε 26 συμμετοχές με ένα γκολ και τρεις ασίστ. Μάλιστα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο αριστερό άκρο της άμυνας, θέση στην οποία έχει αγωνιστεί στην καριέρα του σε 20 παιχνίδια.

Ο Αρης βρίσκεται εδώ και κάποια 24ώρα σε διαπραγματεύσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία του ν’ αλλάξει ποδοσφαιρικό περιβάλλον (σσ ανήκει στην Οβιέδο από τη σεζόν 2013-14!) συνυπολογίζοντας το γεγονός ότι στην προοπτική να ντυθεί στα Κιτρινόμαυρα θα συμμετάσχει και στην ευρωπαϊκή διοργάνωση του Conference League.

Στον Αρη εκτιμούν πως ο 27χρονος Αϊχάδο μπορεί να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα και ν΄ αποτελέσει το βασικό δεξί μπακ, ενώ κάνουν λόγο για έναν σύγχρονο μπακ με επιθετικές ικανότητες, πιεστικός στο παιχνίδι του και με αρκετές εντάσεις-τρεξίματα. 

Αν θα επιτευχθεί συμφωνία είναι κάτι που θα φανεί μέσα στις επόμενες ημέρες καθώς για την ώρα οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη. Κάτι που επιβεβαιώνεται από την ισπανική “AS”, η οποία αναφέρει ότι… “Ο Αρης Θεσσαλονίκης του Χερμάν Μπούργος ψάχνει για ενίσχυση στην Ισπανία. Η ελληνική ομάδα ενδιαφέρεται για τον Λούκας Αϊχάδο της Οβιέδο, 27 ετών, δεξί μπακ, όπως επιβεβαιώθηκε στην AS. Το συμβόλαιο του αμυντικού ολοκληρώνεται το 2023. Ο Αρης ενδιαφέρεται, αλλά δεν έχει φτάσει σε συμφωνία ούτε με το κλαμπ της Αστούριας ούτε με τον παίκτη. Υπάρχει μία διαπραγμάτευση σε εξέλιξη”.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.