«Σε περίεργο μονοπάτι ο ΠΑΟΚ, θα δυσκολευτεί κόντρα στην Μπεσίκτας»

Metrosport Team19 Αυγούστου 2020

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος του ΠΑΟΚ, Πασχάλης Σερέτης, και μίλησε για τον ΠΑΟΚ, τον Ρέμπε, τον Σβαμπ αλλά και το ματς με την Μπεσίκτας.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για τον Ρέμπε και τον Σβαμπ: «Ο ΠΑΟΚ έχει μπει σε ένα περίεργο μονοπάτι, οι επιλογές της περσινής χρονιάς δεν βγήκαν. Οι νέες επιλογές συνεχίζουν σε αυτό το μονοπάτι, το λανθασμένο για εμένα. Δεν είναι οι καλύτερες για τον ΠΑΟΚ, ο κ.Σαββίδης προσπαθεί να κάνει έναν μεγάλο ΠΑΟΚ και με τέτοιες επιλογές δύσκολα θα τα καταφέρει. Υπάρχουν στην αγορά άνθρωποι που είναι καλύτεροι στον τομέα τους, από τον Ρέμπε. Την ίδια άποψη έχω και τον Σβαμπ. Δεν τους ξέρω προσωπικά αλλά βλέπω τι έχουν καταφέρει στην καριέρα τους. Η Γερμανία είναι δίπλα στην Αυστρία, γιατί έξι χρόνια δεν πήγε ένας γερμανικός σύλλογος να τον αποκτήσει;»

Για το ματς με την Μπεσίκτας: «Η Μπεσίκτας είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Τουρκία. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι στην καλύτερη του κατάσταση. Πιστεύω πως θα δυσκολευτεί με την Μπεσίκτας, είναι πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ με την άδεια Τούμπα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.