Σε μεγάλη ζήτηση οι φανέλες Καγκάβα στην Ιαπωνία, έγιναν οι πρώτες πωλήσεις!

Κώστας Πετρωτός05 Φεβρουαρίου 2021

Από την πρώτη στιγμή που προέκυψε το θέμα Καγκάβα στον ΠΑΟΚ, στα γραφεία της Τούμπας δεν έκρυψαν ότι ένας από τους λόγους για τους οποίους ο Δικέφαλος κινήθηκε για τον Ιάπωνα δεν ήτν άλλος από την δυνατότητα που θα δινόταν για εμπορικό άνοιγμα στην Ασία. Ο 32χρονος μέσος θεωρείται εθνικός ήρωας για τους συμπατριώτες του και μία πρώτη απόδειξη είναι ότι η διαδικτυακή πλατφόρμα DANZ απέκτησε τα δικαιώματα των αγώνων του ΠΑΟΚ. 

Αυτή η συμφωνία έγινε μέσω της NOVA, καθώς η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ δικαιούται να κάνει απευθείας συμφωνίες με μεμονωμένους φιλάθλους και όχι με εταιρίες. Ωστόσο, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προέβη σε μία άλλη κίνηση εμπορικής φύσης από την οποία προσδοκά εμπορικά δικαιώματα. Όπως αποκάλυψε πριν από λίγο η εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» στο Metropolis 95.5, έχει ήδη πουλήσει τις πρώτες φανέλες της στην Ιαπωνία. 

Πριν από λίγες μέρες, έκανε δοκιμαστικά το πρώτο άνοιγμα κυρίως μέσω twitter και τα αποτελέσματα ήταν άκρως ενθαρρυντικά. Ο αριθμός των πωλήσεων ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικός και ήδη έχει ετοιμαστεί η δεύτερη καμπάνια, πλέον έχοντας διορθωθεί και όλες οι απαραίτητες λεπτομέρειες, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο. 

Από εδώ και πέρα θα υπάρχει καμπάνια σε σταθερή βάση και από βδομάδα αναμένονται και τα πρώτα αναλυτικά αποτελέσματα. Θυμίζουμε ότι ακριβώς γι αυτό τον λόγο, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ φρόντισε να κυκλοφορήσει από τις πρώτες ώρες της συμφωνίας φανέλα Καγκάβα με το όνομά του γραμμένο στα ιαπωνέζικα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.