Σε μεγάλα «κέφια» η Μονακό

Γρηγόρης Κόκκινος01 Μαΐου 2021

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλή Ανάσταση. Όσο καλά μας πήγαν τα παιχνίδια από τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα τόσο χάλια μας πήγαν οι επιλογές από το ΕλληνικόΠρωτάθλημα. Γνωρίζω ότι το Χ ήταν το επικρατέστερο σημείο στο Περιστέρι και εκεί πιάστηκα αδιάβαστος. Αλλά η ΑΕΛ ήταν αγνώριστη κόντρα στον ΟΦΗ και τώρα ψάχνει πως θα επιβιώσει ενώ ο Άρης αποδείχθηκε ιδανικός αυτόχειρας αφού δεν κέρδισε τον Αστέρα και κόντεψε μάλιστα να χάσει και τον αγώνα. Ας ελπίσουμε ότι η Ευρώπη θα μας δώσει ταμεία από τις επιλογές που θα κάνουμε αυτό το διήμερο.

Η Μαρσέιγ από την ώρα που άλλαξε προπονητή έχει βελτιωθεί πάρα πολύ προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 1-3 της Ρεμς και διεκδικεί μια θέση στην Ευρώπη. Το Στρασβούργο έχασε στην έδρα του με 1-2 από την Ναντ αλλά διατηρεί απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Άσσος

Η Έλτσε παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία και προέρχεται από την νίκη με 1-0 κόντρα στην Λεβάντε που την έχει ένα βαθμό πάνω από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Η Ατλέτικο έχει ξεφουσκώσει έχασε από την Μπιλμπάο με 2-1 και κάνει ότι μπορεί για να χάσει το πρωτάθλημα. Αξίζει το G/G. Η Έβερτον πήρε σπουδαίο διπλό με 0-1 μέσα στην έδρα της Άρσεναλ και πλησίασε στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Υποδέχεται την εξαιρετική φέτος Άστον Βίλα που ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Γουέστ Μπρομ. Στην Αγγλία δεν έχει σημασία ποιος χρειάζεται το παιχνίδι μπορεί να κερδίσουν οι πάντες. Κρατάω τον άσσο.

Η Λιλ έκανε την μεγάλη ανατροπή στο παιχνίδι με την Λυών εκτός έδρας νίκησε με 2-3 και παραμένει πρώτη στην βαθμολογία. Η Νις νίκησε με 3-1 την Μονπελιέ και είναι σε καλό φεγγάρι. Εδώ δεν έχει αξία ο άσσος αλλά τα πολλά γκολ που περιμένω να μπουν στην αναμέτρηση και κρατάω το OVER. Η Μπορντό είναι σε κακό φεγγάρι και στο τελευταίο παιχνίδι έχασε με 4-1 από την Λοριάν και δεν προσέξει μπορεί να μπλέξει σε περιπέτειες. Υποδέχεται την Ρεν που προέρχεται από την εντυπωσιακή νίκη με 5-1 κόντρα στην ουραγό Ντιζόν και παίζει τα ρέστα της για να προλάβει την Ευρώπη. Παιχνίδι με γκολ περιμένω. Η Ρέιντζερς ήρθε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας με την Σεντ Τζόνσον και υποδέχεται την Σέλτικ ήρθε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας με την Αμπερντίν. Είναι τέτοιο το μίσος που υπάρχει ανάμεσα στις δυο ομάδες που και φιλικό να παίζουν θέλουν τη νίκη και επειδή η Ρέιντζερς φέτος είναι πολύ καλύτερη κρατάω τον άσσο.

Η Ναντ έπαιξε τα ρέστα της με το Στρασβούργο και παρά το ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να το γυρίσει και να πάρει τη νίκη με 1-2 και μαζί να ελπίζει σε παραμονή στην κατηγορία. Η Μπρεστ σε αδιάφορο παιχνίδι νίκησε 1-2 την Σεντ Ετιέν δεν κινδυνεύει και δεν ελπίζει και σε κάτι. Θα πάω με το κίνητρο και το διπλό. Η Μονακό συνέχισε τις καλές εμφανίσεις νίκησε με 0-1 την Ανζέ και παραμένει κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Λυών «αυτοκτόνησε» στο παιχνίδι με την Λιλ αφού προηγήθηκε με 2-0 και τελικά έχασε με 2-3. Η ψυχολογία είναι με τους γηπεδούχους και για αυτό θα ποντάρω τον άσσο.

Η Μπέρνλι πέτυχε τεράστιο διπλό στην έδρα της Γουλβς με 0-4 και απομακρύνθηκε σημαντικά από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας. Η Γουέστ Χαμ το πάλεψε αλλά ηττήθηκε εντός έδρας από την Τσέλσι με 0-1. Η Γουέστ Χαμ παίζει εξαιρετικά φέτος και πιστεύω ότι μπορεί να πάρει το διπλό

To be continued …..

Πρώτη πρόταση

ΜΑΡΣΕΙΓ- ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ 1

ΕΒΕΡΤΟΝ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ 1

ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ – ΣΕΛΤΙΚ 1

Δεύτερη πρόταση

ΕΛΤΣΕ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ G/G

ΛΙΛ – ΝΙΣ OVER

ΜΠΟΡΝΤΟ – ΡΕΝ OVER

Τρίτη πρόταση

ΜΠΡΕΣΤ – ΝΑΝΤ 2

ΜΟΝΑΚΟ – ΛΥΩΝ 1

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.