Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας του Ηρακλή

Στέλιος Παρθενάκης25 Αυγούστου 2021

Στο Ιβανώφειο στερήθηκαν με την πανδημία τη δύναμη του κόσμου και φέτος ελπίζουν ότι θα επανέλθει η κατάσταση, έστω και με τους γνωστούς περιορισμούς. 

Για τον λόγο αυτό η ΚΑΕ έθεσε σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας.«Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Έπειτα από περίπου ενάμιση χρόνο αναγκαστικής απουσίας του κόσμου από τα γήπεδα, λόγω των πρωτόγνωρων συνθηκών, το Ιβανώφειο θα αποκτήσει και πάλι ζωή. Η πανδημία στέρησε από την ομάδα μας, τον έκτο της παίκτη, ήρθε η ώρα, όμως, να συναντηθούμε ξανά και σας θέλουμε όλους δίπλα μας, σ’ αυτό το νέο ξεκίνημα.Με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας, οι κάτοχοι εξασφαλίζουν την είσοδό τους σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας, στη Basket League (κανονική περίοδος και playoffs). 

Για τα παιχνίδια του FIBA Europe Cup, θα πρέπει πρώτα να γίνουν γνωστές οι αποφάσεις της διοργανώτριας αρχής, σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής όλων των φάσεων της διοργάνωσης και θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση», αναφέρεται σχετικά με τη συνέχεια της ανακοίνωσης να δίνονται περισσότερα στοιχεία για τιμές και θέσεις. Όσοι αγόρασαν εισιτήριο διαρκείας πέρυσι, σε μια χρονιά, όπου δεν υπήρχαν φίλαθλοι στις κερκίδες, εξαιτίας της πανδημίας, θα έχουν έκπτωση 30%. Το πιο φθηνό είναι στα 150 ευρώ και το πιο ακριβό στα 1000.

Τέλος, στον καθαρά αγωνιστικό τομέα ο Θανάσης Σκουρτόπουλος περιμένει να λυθεί ένα προσωπικό θέμα του Τόνι Ντάγκλας, που θα του επιτρέψει το ταχύτερο δυνατό να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη και η ομάδα συνεχίζει το διπλό της πρόγραμμα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.