Σε κρίση η Λέφσκι-Σιράκοφ: «Η ομάδα μας εξόντωσε τον ΠΑΟΚ, αλλά…»

Κώστας Πετρωτός13 Νοεμβρίου 2022

Η Λέφσκι Σόφιας άρχισε την σεζόν εντυπωσιακά με την πρόκριση επί του ΠΑΟΚ, όμως, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Αρχικά, αποκλείστηκε από την μαλτέζικη Χάμρουν στα προκριματικά του Conference League, ενώ, πλέον, και στο βουλγαρικό πρωτάθλημα διάγει περίοδο μεγάλος κρίσης. Χθες (12/11), ηττήθηκε εντός έδρας από την συμπολίτισσά της, Σλάβια με 1-2 και πλέον μετρά επτά ματς χωρίς νίκη (η τελευταία ήταν με την Μπότεφ στις 8 Οκτωβρίου).

Σήμερα (13/11), μάλιστα, σε μία προσπάθεια να ηρεμήσει τον κόσμο της ομάδας, ο πρόεδρος της, Νάσκο Σιράκοφ έκανε μία γραπτή δήλωση μέσω της σελίδας της Λέφσκι στα social media, βάζοντας «στοπ» στα σενάρια αποχώρησης του προπονητή της ομάδας, Στάνιμιρ Στοϊλοφ. «Θέλω να είστε σίγουροι ότι ο Στοίλοφ και εγώ είμαστε σταθερά προσγειωμένοι και γνωρίζουμε τους λόγους της τρέχουσας κατάστασης», σημειώνει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων, ενώ θυμίζει και την μεγάλη πρόκριση επί του ΠΑΟΚ: «Ναι, η ίδια ομάδα, πριν μήνες πήρε το Κύπελλο, εξόντωσε τον Έλληνα ΠΑΟΚ και μας έφερε μεγάλη χαρά. Στο τέλος της περσινής χρονιάς και στην αρχή αυτής, κάναμε τη βέλτιστη επιλογή για την τρέχουσα οικονομική κατάσταση του συλλόγου. Και όλοι ξέρετε ποιαείναι. Από το φετινό καλοκαίρι, δεν έχουμε σταματήσει να δουλεύουμε και κάνουμε νέες προσθήκες όπου χρειάζονται».

Καταλήγει δηλώνοντας την υποστήριξη προς τον προπονητή, Στάνιμιρ Στοϊλοφ και την ομάδα , σημειώνοντας: «δεν δέχομαι την ανδρική του θέση μετά την χθεσινή απώλεια ότι φταίει για όλα αυτός. Αντίθετα, είναι ο υπεύθυνος για την αναγέννηση της Λέφσκι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.