Σε κέντρο ισοκινητικής ο Ομάρ Ελ Καντουρί!

Κώστας Πετρωτός29 Μαΐου 2022

Για άλλη μία σεζόν ο Ομάρ Ελ Καντουρί ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και ειδικότερα από θλάσεις. Η κακή σεζόν φάνηκε από την αρχή όταν, παρότι MVP στην Κροατία στο ματς με την Ριέκα, υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού. 

Ακολούθησαν δύο ακόμη πολύ άσχημες στιγμές, όταν τέθηκε νοκ άουτ πριν αρχίσουν οι αγώνες με την Λίνκολν και την Μαρσέιγ στην Τούμπα, ενώ είχε και έναν ακόμη τραυματισμό, στο δάχτυλο του δεξιού χεριού του, όμως, στο φινάλε της σεζόν. 

Ο Μαροκινός έχει έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου (με δικαίωμα ανανέωσης για ένα ακόμη) με τον ΠΑΟΚ και είναι απόλυτα λογικό, αυτό που έχει συμβεί κατ’ επανάληψη τα τελευταία χρόνια να έχει θορυβήσει, τόσο τον ίδιο όσο και τον ΠΑΟΚ.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Μ» και το metrosport.gr, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός προσπαθεί να βρει τι φταίει για την ευπάθειά του στους τραυματισμούς. Με το που τελείωσε η σεζόν, δεν έφυγε για διακοπές και ξεκούραση, αλλά έβαλε μπροστά μία έρευνα για να βρει την λύση στο πρόβλημά του.

 Συγκεκριμένα, αυτές τις μέρες, ο 32χρονος χαφ βρίσκεται στην γειτονική Ιταλία, μία χώρα στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και έχει τον μεγαλύτερο κύκλο του στο ποδόσφαιρο. Για την ακρίβεια, βρίσκεται στην Μπολόνια και πηγαίνει σε κέντρο ισοκινητικής, ένα από τα καλύτερα παγκοσμίως. Πρόκειται για ένα ιατρικό κέντρο αναγνωρισμένο από την FIFA που έχει βοηθήσει αρκετούς επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και αθλητές γενικότερα.

Ο Ομάρ θέλει να βρει ποια είναι η αιτία των προβλημάτων του έτσι ώστε στη συνέχεια να δώσει λύση και το διορθώσει. Η συγκεκριμένη κλινική έχει γραφεία σε αρκετές πόλεις της Ιταλίας, αλλά και στο Λονδίνο και θεωρείται μία από τις καλύτερες στην κατηγορία της.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.