Σε... καραντίνα το «Στην Υγειά μας», πως επηρεάζει την εκπομπή ο κορωνοϊός

Metrosport Team07 Μαΐου 2020

Οι εξελίξεις που διαμορφώνονται στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο από την εξάπλωση του Covid-19, επιφέρουν ριζικές αλλαγές και στον χώρο της τηλεόρασης.

Σειρές έχουν σταματήσει τα γυρίσματα τους, εκπομπές έχουν βάλει «στοπ» στις ζωντανές τους παραγωγές με λίγες εξαιρέσεις να σπάνε την... «τηλεοπτική καραντίνα».

Το κεφάλαιο «Στην Υγειά μας» στο προσκήνιο

Από τη φύση της η εκπομπή, «Στην Υγειά μας», γυρίζεται με πλήθος καλλιτεχνών και καλεσμένων ενώ αν αναλογιστεί κανείς και το τεχνικό προσωπικό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, τότε μιλάμε για αρκετά μεγάλο πλήθος, κάτι που θα μπορούσε να γίνει επικίνδυνο τις ημέρες αυτές.

Όπως αναφέρθηκε από την Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή «Happy Day» έχει βρεθεί το σχέδιο προκειμένου να γυριστούν επεισόδια χωρίς κάποιον κίνδυνο. Όπως σημείωσε η δημοσιογράφος στόχος είναι να γυριστούν 1-2 επεισόδια που θα μεταδοθούν τον Ιούνιο προκειμένου η εκπομπή να ολοκληρωθεί για τη φετινή σεζόν με ορθόδοξο τρόπο.

Επισημάνθηκε ωστόσο ότι αν διαπιστωθεί ότι αλλοιώνεται το κόνσεπτ της εκπομπής, τότε δε θα γυριστεί κανένα νέο επεισόδιο. Έτσι η εκπομπή θα προβάλει νέα επεισόδια από τον Σεπτέμβριο εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.