Παρασκήνια μπάσκετ: Οι ομάδες που θα παίξουν στο πρωτάθλημα και ο Γουλιέλμος

Βασίλης Βλαχόπουλος30 Ιουνίου 2020

Η πρόβλεψη της στήλης για τον αριθμό των ομάδων που θα αγωνιστούν στην EKO Basket League της επόμενης περιόδου είναι «δέκα», ωστόσο μπορεί να πέσουμε έξω. Μετά (και) τον Πανιώνιο, εκφράζεται έντονη αμφιβολία και για τον Κολοσσό Ρόδου. 

Οι χρηματοδότες έχουν τη δύναμη να υποστηρίξουν την ομάδα, αλλά το σκέφτονται πολύ σοβαρά, με συνέπεια αυτή τη στιγμή να είναι όλα στον αέρα. Ως εκ τούτου, στον… αέρα είναι και ο προπονητής που περιμένει να μάθει τι θα γίνει στην ομάδα του νησιού. 

Ο Αρης Λυκογιάννης είναι «φευγάτος» καθώς προέκυψε καλή περίπτωση από ομάδα του εξωτερικού. Ανεξαρτήτως πάντως της ιστορικότητας του συλλόγου, κανείς δεν θα… τα βάψει μαύρα με την αποχώρηση του Πανιωνίου των δύο τελευταίων χρόνων. Όπως ασφαλώς και με την αντίστοιχη του Ιωνικού Νικαίας.

*Θεωρείται… λήξαν το ζήτημα της μεταβίβασης των μετοχών της ΚΑΕ Αρης από τον Δημήτρη Γουλιέλμο σε φυσικά πρόσωπα. Πληροφορίες της στήλης αναφέρουν ότι υπήρξε συμφωνία τόσο για τα ονόματα των μεσεγγυούχων όσο και για την ανάληψη οικονομικών υποχρεώσεων από την επόμενη διοίκηση. Τώρα, το πότε θα ανακοινωθεί βρίσκεται στη διακριτική ευχέρεια των άμεσα εμπλεκόμενων. Η στήλη γράφει εδώ και πολλές εβδομάδες ότι θα τα βρουν.

*Πρόταση μείωσης αποδοχών κατά 20.000 ευρώ πρότεινε το Περιστέρι στον Χρήστο Σαλούστρο γι’ αυτό ο έμπειρος φόργουορντ βγήκε στην αγορά. Βάσει της προσφοράς της αθηναϊκής ομάδας προβλέπεται να εισπράξει του χρόνου περί των 55.000 ευρώ. Ο Αρης που επικοινώνησε μαζί του μπορεί να δώσει αυτά τα λεφτά;

*Με τη δραστηριοποίηση παικτών-θρύλων στην ιστορία της ομάδας και μηνύματα (μέσω ΜΜΕ) περί λαϊκής συσπείρωσης, είναι αλήθεια ότι ο Παναθηναϊκός… θυμίζει Θεσσαλονίκη. Οταν στον βωμό της διατήρησης μιας κατάστασης χρησιμοποιούνται παίκτες-είδωλα, ουσιαστικά σημαίνει ότι δεν υπάρχουν λεφτά. Στη Θεσσαλονίκη αυτή η ιστορία εξελίσσεται πολλά χρόνια τώρα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.