ΠΑΟΚ: Σε φουλ ρυθμούς ο Κρέσπο

Metrosport Team10 Αυγούστου 2021

Την πρώτη του προπόνηση για όλη τη διάρκεια με τους συμπαίκτες του έκανε σήμερα ο Κρέσπο και πρακτικά αυτό σημαίνει πως είναι στη διακριτική ευχέρεια του Λουτσέσκουνα τον συμπεριλάβει στην αποστολή.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο Ντόουγκλας Αουγκούστο συνέχισε ατομικό αυξημένης έντασης κι ο Ίνγκι Ίνγκασον πρόγραμμα φυσικής κατάστασης κι ενδυνάμωσης.

Το αυριανό πρόγραμμα των δυο ομάδων

Την Τετάρτη (11.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:00 στη Νέα Μεσημβρία, η οποία θα είναι ανοιχτή τα πρώτα 15 λεπτά για τους διαπιστευμένους εκπροσώπους των ΜΜΕ, οι οποίοι θα έχουν πρόσβαση στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολίου ή νόσησης, PCR Test 48 ωρών ή Rapid Test 24 ωρών, ενώ στις 12:45 ο Ράζβαν Λουτσέσκου κι ένας εκπρόσωπος των παικτών θα δώσουν την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση με τη Μποέμιανς.

Η ιρλανδική ομάδα θα προπονηθεί στις 19:00 στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ η συνέντευξη Τύπου τους είναι προγραμματισμένη για τις 20:05 αποκλειστικά και μόνο για διαπιστευμένους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.