Σε φουλ ρυθμούς ο Αουγκούστο, ατομικό για Κρέσπο, Βιεϊρίνια

Γιώργος Ζαΐρης29 Νοεμβρίου 2021

Η επόμενη της σκληρής ήττας από τον Αρη και όλων όσων έγιναν στην Τούμπα, βρήκε τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο για προπόνηση καθώς την Τετάρτη δίνει τον πρώτο της αγώνα για το Κύπελλο, αντιμετωπίζοντας την Λάρισα στο Αλκαζάρ (21:30 Metropolis 95.5) για τη φάση των «16».

Η καλή είδηση είναι πως ο Αουγκούστο για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο συνέχισε ατομικό, όπως κι ο Αντρέ Βιεϊρίνια. Ετσι κανείς από τους δυο δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή κα μένει να φανεί αν θα προλάβουν το κυριακάτικο ματς με τον Ιωνικό. Ο Νέλσον Ολιβέιρα ξεκίνησε τρέξιμο στο γυμναστήριο σε συνδυασμό με πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης.

Η ΠΑΕ μέσα από το δελτίο Τύπου της προπόνησης έστειλε και το μήνυμα για τον μονόδρομο που καλείται να ακολουθήσει η ομάδα: «Αντίδραση. Το ζητούμενο μετά την χθεσινή πολύπλευρη ήττα. Αντίδραση. Ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να δείξει τον πραγματικό του χαρακτήρα μέσα στο γήπεδο, να παλέψει και να χρησιμοποιήσει τη δυσκολία της στιγμής ως... όχημα για την επαναφορά του. Το βράδυ της Κυριακής ήταν δύσκολο. Όπως και η επόμενη μέρα. Και μετά την απότομη προσγείωση, το μόνο που μένει είναι η δουλειά. Η δουλειά που θα οδηγήσει στη διόρθωση των λαθών και στην ανάκαμψη. Ο ΠΑΟΚ, άλλωστε, δεν έχει μάθει να παρατάει καμία μάχη ακόμα κι όταν όλα δείχνουν εναντίον του.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.