Σε... έκσταση ρεπόρτερ της ΕΡΤ μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στους «4» του Conference League

Metrosport Team19 Απριλίου 2024

Σε έκσταση βρέθηκε ρεπόρτερ της ΕΡΤ δίνοντας το ρεπορτάζ τις πρώτες πρωινές ώρες στην εκπομπή ''Συνδέσεις'' κάνοντας ειδική αναφορά στη μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού στους «4» του Conference League , με τον Κώστα Παπαδόπουλο να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

«Σπουδαία πρόκριση του Ολυμπιακού μέσα στην Κωνσταντινούπολη. Φτάσαμε βέβαια, στη διαδικασία των πέναλτι, ίσα ίσα για να ξενυχτίσουμε και να είμαστε σήμερα λίγο κομμένοι στη δουλειά...» ανέφερε αρχικά στην τοποθέτηση του στο ρεπορτάζ που παρουσίασε.

«Σπουδαίος Κωνσταντίνος Τζολάκης... Νέα γενιά Ελλήνων τερματοφυλάκων, τρία πέναλτι έπιασε ο άτιμος και ήταν αυτός που έδωσε την πρόκριση. Σπουδαία βραδιά για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Βέβαια τα δύσκολα είναι μπροστά μας, με την Άστον Βίλα, μια πάρα πολύ καλή αγγλική ομάδα με τον Ουνάι Έμερι στο τιμόνι. Ένας Ισπανός προπονητής, καταξιωμένος. Και ο Μεντιλίμπαρ έχει αποδείξει ότι έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας. Πέρυσι πήγε ως κόουτς έκτακτης ανάγκης στη Σεβίλλη και σήκωσε ευρωπαϊκό. Ας ελπίσουμε να κάνει το ίδιο και με τον Ολυμπιακό», ανέφερε στη συνέχεια.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.