Σε άθλια κατάσταση η Πάρις Χίλτον: Έχασε το τσιουάουά της- Έχει βάλει μέχρι και μέντιουμ για να το βρουν

Metrosport Team20 Σεπτεμβρίου 2022

Συντετριμμένη η Πάρις Χίλτον ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι έχει χάσει το σκυλάκι της, βάζοντας λυτούς και δεμένους για να το βρουν.

Επειδή όμως «Ο ευρών αμοιφθήσεται…» η 41χρονη τηλεπερσόνα και κληρονόμος δίνει και αποζημίωση σε όποιον έχει πληροφορίες για την Diamond Baby.

«Είναι πολύ δύσκολο για μένα να το δημοσιεύσω αυτό γιατί δεν έχω λόγια. 🥺 Η Diamond Baby @HiltonPets αγνοείται από την περασμένη Τετάρτη», έγραψε η Πάρις Χίλτον παραθέτοντας μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεο με το διάσημο τσιουάουα της.

Σύμφωνα με την Χίλτον, βρισκόταν σε φωτογράφιση και εν μέσω μετακόμισης και υπέθεσε ότι «κάποιος από τους μεταφορείς πρέπει να άφησε μια πόρτα ανοιχτή».

«Η οικογένειά μου και οι φίλοι μου με βοήθησαν να ψάξω σε όλη τη γειτονιά μου και πήγαν πόρτα σε πόρτα, αλλά ακόμα δεν τη βρήκαμε», συνέχισε η Χίλτον.

«Έχουμε προσλάβει έναν ντετέκτιβ για κατοικίδια, έναν «dog whisperer» (τύπου εκπαιδευτής σκύλου), ένα μέντιουμ και έχουμε drone που ψάχνουν για σκύλους. Κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να την φέρω πίσω».

«Όποιος έχει αγαπήσει ποτέ κατοικίδιο και έχασε ένα κατοικίδιο καταλαβαίνει τον πόνο που νιώθω- Η καρδιά μου έχει ραγίσει 💔 Κλαίω, είμαι λυπημένη και συντετριμμένη.😔 Νιώθω ότι λείπει ένα μέρος μου και τίποτα δεν είναι το ίδιο και χωρίς αυτήν εδώ», συνέχισε, προσθέτοντας ότι η Diamond Baby είναι «σαν κόρη της» και είναι η «καλύτερή της φίλη».

Η Χίλτον πρόσθεσε ότι φοβήθηκε να ενημερώσει αρχικά τον κόσμο «επειδή οι άνθρωποι μπορεί να είναι σκληροί και ανησυχώ για την ασφάλειά της, αλλά είμαι απελπισμένη και όσο περισσότερος χρόνος περνάει, τόσο απομακρύνεται η πιθανότητα να την πάρω πίσω».

Κλείνει δε λέγοντας πως θα υπάρξει μεγάλη αποζημίωση για την επιστροφή της σκυλίτσας της, ασυζητητί και χωρίς καμία ερώτηση για το πού ήταν η σκυλίτσα και πώς βρέθηκε, λέει παρακαλώντας όποιον ξέρει να επικοινωνήσει.

Πηγή: lifo.gr
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.