Σε ανοικτή επικοινωνία με την Αυστρία ο ΠΑΟΚ

Metrosport Team02 Ιουνίου 2021

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πριν από μερικές μέρες είχε ανακοινώσει πως σε προπονητικό κέντρο κοντά στο Τιρόλο η ομάδα από τις 29 Ιουνίου μέχρι τις 13 Ιουλίου θα έκανε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. 

Αυτό όμως πριν από την απόφαση της UEFA να επιτρέψει στον ΠΑΟΚ ως κυπελλούχος να κερδίσει έναν γύρο και επομένως να αρχίσει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις από τον τρίτο προκριματικό του Conference League και επομένως αργότερα αφού αντί στις 22 Ιουλίου θα αγωνιστεί στις 5 Αυγούστου. Θα πρέπει να σημειώσουμε πως η UEFA ακόμη μέσω της ΕΠΟ δεν έχει ενημερώσει και επίσημα την ΠΑΕ για το ότι κερδίζει έναν γύρο αλλά αυτό είναι μια τυπική διαδικασία. 

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μιλούν ήδη με τους υπευθύνους του προπονητικού ώστε να αλλάξουν τις ημερομηνίες και η κράτηση να πάει για αργότερα. Προφανώς και αν υπάρξει αρνητική απάντηση (λόγω του ότι άλλες ομάδες μπορεί να έχουν κλείσει ήδη το προπονητικό για συγκεκριμένες ημερομηνίες και έτσι δεν θα είναι ελεύθερες για τον ΠΑΟΚ) ο Δικέφαλος θα αναγκαστεί να ψαχθεί για άλλο προπονητικό αλλά πάντα προτεραιότητα είναι η Αυστρία με εναλλακτική λύση την Ολλανδία. Και φυσικά πρέπει πρώτα να οριστικοποιηθεί η παρουσία στο Τιρόλο ή σε άλλο κέντρο και στη συνέχεια να κλειστούν και τα φιλικά για τα οποία ήδη έχει γίνει προεργασία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.