Σε αναζήτηση χρημάτων και προσώπων ο ΓΣ για τον Ηρακλή στην Α2

Στέλιος Παρθενάκης19 Ιουνίου 2022

Ο ΓΣ είναι αυτός που κινεί τα νήματα και για το μπάσκετ, οπότε και στις 15/6 ειπώθηκαν σημαντικές λεπτομέρειες που αφορούν το οικονομικό σκέλος της Α2.

Πέραν από τα διαδικαστικά της επιλογής τριμελούς διοικούσης επιτροπής για την ΚΑΕ, η οποία θα τύχει διορισμού από το Πρωτοδικείο και στη συνέχεια θα κληθεί να «τρέξει» όλο το πρότζεκτ της νέας δύσκολης χρονιάς, σημειώθηκε ότι απαιτείται το ποσό των 100.000 ευρώ, προκειμένου να αποκτηθεί μία οικονομική βάση εκκίνησης και να αρχίσει να σχεδιάζεται το νέο αγωνιστικό κομμάτι με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ο κόσμος από τη δική του μεριά αγωνιά και ελπίζει ότι θα βρεθεί μια ομάδα ανθρώπων που θα μπορέσει να στηρίξει ξανά σε δύσκολες εποχές το ιστορικό τμήμα του μπάσκετ.

Μην ξεχνάμε και τα 350.000 που είναι χρέος το οποίο πρέπει να διακανονιστεί και να αποπληρωθεί.

Αλλωστε, τα δεδομένα στην Α2 θα είναι διαφορετικά. Στη διάσκεψη που έγινε υπό την ΕΟΚ με τη συμμετοχή των εκπροσώπων των ομάδων αποφασίστηκε η αύξηση των ξένων παικτών.

Πλέον κάθε ομάδα θα μπορεί να έχει δύο ξένους και όχι έναν κοινοτικό, όπως ήταν ο κανονισμός μέχρι και φέτος. Πάντως όσες ομάδες κάνουν χρήση του δικαιώματος να έχουν δύο ξένους, ο χρόνος συμμετοχής αμφότερων δεν θα μπορεί να ξεπερνά αθροιστικά τα 50 λεπτά σε κάθε αγώνα.

Όσες επιλέξουν έναν ξένο, αυτός θα μπορεί να παίζει ακόμη και στα 40 λεπτά μιας αναμέτρησης.

Ο Ηρακλής χρειάζεται ένα έξυπνο πλάνο με ανθρώπους που γνωρίζουν την Α2 και αγαπούν τον σύλλογο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.