Σε αναμονή της παρουσίασης

Metrosport Team20 Ιουνίου 2022

Εντός της ημέρας είναι πιθανόν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να ανακοινώσει πως αύριο Τρίτη θα γίνει με κάθε επισημότητα η παρουσίαση των εταιριών Salfo/Populous με τις οποίες έχει έρθει σε συμφωνία για την μελέτη και τον σχεδιασμό της νέας Τούμπας.

 Είχε προηγηθεί μια προεργασία με τις δυο εταιρείες και ανταλλαγές εγγράφων ώστε να αποτυπωθεί και στο χαρτί η συμφωνία. Αναφορικά με την Salfo, πρόκειται για μία εταιρεία με δράση στην Ανατολική Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, με γραφεία στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Κατάρ, τη Σαουδική Αραβία, το Ομάν, την Κύπρο, τη Ρουμανία και τη Σερβία και συνεργάζεται με την Populous η οποία είναι μία κατασκευαστική εταιρεία παγκόσμιου βεληνεκούς και στα ποδοσφαιρικά γήπεδα τα οποία έχει αναλάβει θα δει κανείς την ανακατασκευή του «Γουέμπλεϊ», το νέο «Ντα Λουζ» το οποίο σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα, Νταμόν Λαβελέ, το νέο γήπεδο της Τότεναμ το οποίο αποτελεί ένα στολίδι για την Αγγλία καθώς και την «Αστάνα Αρένα». 

Στην Αγγλία έχει αναλάβει επίσης το «Έμιρατες» της Άρσεναλ, όπως και της «Φρεντς Αρένα» στην Στοκχόλμη. Η Salfo, το 2016 ήταν η πρώτη ελληνική εταιρεία που κατατάχθηκε 198η στη λίστα των 225 κορυφαίων μελετητικών και αρχιτεκτονικών εταιρειών τεχνικών έργων του κόσμου στο Περιοδικό ENR και έχει ως αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών συμβούλου διαχείρισης, ανάπτυξης και μελετών τεχνικών έργων και με κύριο άξονα δραστηριοποίησης τα έργα συγκοινωνιακής υποδομής και μεταφορών, τα κτιριακά και τα λιμενικά έργα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.