Σε... αναμμένα κάρβουνα στον Άρη: Περιμένουν τις εξετάσεις του Πάλμα

Metrosport Team30 Δεκεμβρίου 2022

Μπορεί οι κιτρινόμαυροι να τέλειωσαν την χρονιά με νίκη και να την αποχαιρέτησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όμως υπάρχει κάτι που θα τους «πονοκεφαλιάζει» στο Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι και αυτό είναι φυσικά ο τραυματισμός του Πάλμα.

Ένας τραυματισμός που ήρθε στη χειρότερη δυνατή στιγμή, αφού ο παίκτης ήταν εξαιρετικά φορμαρισμένος και είχε προσελκύσει δεκάδες ευρωπαϊκά μάτια πάνω του. Παράλληλα, το τάιμινγκ είναι πολύ κακό, καθώς τέσσερις ημέρες μετά την αλλαγή του χρόνου, ο Άρης καλείται να αντιμετωπίσει και τον ΠΑΟΚ. Ένα ντέρμπι στο οποίο η συμβολή του νεαρού από την Ονδούρα θα ήταν καθοριστική.

Σε κάθε περίπτωση, ο παίκτης μπορεί να υποβλήθηκε χθες το βράδυ σε κάποιες πρώτες εξετάσεις αλλά για πιο ασφαλή συμπεράσματα στον Άρη θα περιμένουν μέχρι αύριο. Αυτό που ανησύχησε περισσότερο τους ανθρώπους στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο ήταν τα κλάματα του παίκτη, ο οποίος έδειξε να σφαδάζει από τους πόνους.

Τελικώς, το ζήτημα με τον Ονδουριανό είναι εάν πρόκειται για ελαφρύ ή για βαρύ διάστρεμμα, γεγονός το οποίο πρόκειται να ξεκαθαριστεί από μέρα σε μέρα, ώστε να γίνει και μια πρώτη εκτίμηση για τον χρόνο που δεν θα είναι διαθέσιμος για τον Άλαν Πάρντιου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.