Σχεδόν πλήρης ο ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα!

Metrosport Team09 Σεπτεμβρίου 2021

Με ελάχιστες απώλειες θα ταξιδέψει ο ΠΑΣ Γιάννινα στην Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, την Κυριακή στο γήπεδο της Τούμπας (19:00).

Ο «Αίαντας» υποδέχτηκε τους διεθνείς ποδοσφαιριστές του, με τους Λιάσο και Λώλη να δίνουν κανονικά το «παρών» στην χθεσινή προπόνηση της ομάδας. Ο Σάλιακας αναμένεται σήμερα (9/9) στους «Ζωσιμάδες», καθώς η Εθνική Ελλάδος αγωνιζόταν στην Αθήνα κόντρα στην Σουηδία. 

Τα ευχάριστα νέα ήρθαν από τον Μορέιρα, ο οποίος ήταν εγκλωβισμένος μαζί με τους συμπατριώτες του στην Γουϊνέα, λόγω του στρατιωτικού πραξικοπήματος. Ο Μορέιρα βρήκε την λύση, όπως και οι δύο από τους τρεις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και ταξίδεψε από την χώρα του στο Παρίσι και αναμένεται άμεσα στα Γιάννενα, έτσι ώστε να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Όπως και ο Μιλιντσεάνου, ο οποίος αγωνίστηκε με την Εθνική Μολδαβίας και σύντομα θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, δεν υπολογίζεται από τον τεχνικό του ΠΑΣ, Ηρακλή Μεταξά, ο Μπρένερ καθώς ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.

Ο «Αίαντας» θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με τον Δικέφαλο, το πρωί του Σαββάτου με την τελευταία προπόνηση και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.