Σχέδιο Ιβάν για restart του ΠΑΟΚ

Metrosport Team27 Μαρτίου 2021

Μακριά από πλευράς χιλιομέτρων, αλλά κοντά στον ΠΑΟΚεπί της ουσίας. Ο Ιβάν Σαββίδης «κλείνει» σήμερα 62 χρόνια ζωής και τα φετινά γενέθλια του συμπίπτουν με μία περίοδο που στο μυαλό του ζυμώνονται οι τελικές αποφάσεις για τον τρόπο που θα λειτουργήσει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ από εδώ και στο εξής, αφού έχει βάλει στόχο την ολική επανεκκίνηση. Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου κρατά δημοσίως σιωπηλή στάση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι ενεργός. Το αντίθετο συμβαίνει αφού αφιερώνει καθημερινά αρκετές ώρες για να ενημερώνεται για τα θέματα του ΠΑΟΚ και φροντίζει να έχει συνεχείς και ξεχωριστές συσκέψεις με τους στενούς συνεργάτες του στην ΠΑΕ και τον Πάμπλο Γκαρσία που του αναλύει θέματα που αφορούν στην ομάδα (στην οποία είχε πρόσφατα παρέμβαση με την ανανέωση της συνεργασίας με τον Βιεϊρίνια).

Τελευταία, βέβαια, στον κύκλο των στενών συνεργατών του καιέχει προσθέσει και τον Βαγγέλη Χρυσοχόο για τον οποίο γράψαμε και χθες.Ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος και σύντομα νέο στέλεχος του δ.σ. και νέα πρότζεκτ δουλεύει και με θέματα που αφορούν στην λειτουργία της ΠΑΕ ασχολείται. Την ίδια ώρα, ο Ιβάν μελετά και το θέμα της αντικατάστασης του Όλαφ Ρέμπε για το οποίο κάνουμε ξεχωριστή ανάλυση στην σελίδα 4 της σημερινής «Μ».

Το μεγάλο θέμα είναι το μοντέλο λειτουργίας που ο ομογενής επιχειρηματίας θα επιλέξει: Θα στηριχθεί σχεδόν αποκλειστικά στην συνεργασία Γιώργου Σαββίδη-προπονητή-μελών του τμήματος σκάουτινγκ ή θα υπάρχει και ένας τεχνικός διευθυντής με μεγάλη παρεμβατικότητα. Παράλληλα, πρέπει να περιμένουμε και τις αποφάσεις του για το πώς θα λειτουργήσει η εταιρία. Οι πληροφορίες μιλούν για προθήκες στελεχών (πλην Χρυσοχόου), πρέπει όμως να φανεί στην πράξη αν επιβεβαιώνονται.

Ο Σαββίδης κρατά και το κλειδί των εξελίξεων. Υπάρχουν και άλλες ζυμώσεις με ανθρώπους στο δικό του προσωπικό-επιχειρηματικό περιβάλλον που μόνο ο ίδιος γνωρίζει αν επηρεάζουν και τον σχεδιασμό του ΠΑΟΚ.

Μέσα σ' όλα, από την πλευρά του 62χρονου επιχειρηματία υπάρχει ζεστό ενδιαφέρον και για τις εκλογές της ΕΠΟ. Μαθαίνει τα πάντα ενώ ήδη έχει φροντίσει, ο Μάκης Γακγκάτσης να είναι ένα από τα τέσσερα στελέχη που αποτελούν εκπροσώπου της Λίγκας στην Εκτελεστική Επιτροπή (Μπουτσικάρης από τον Παναθηναϊκό, Αγραφιώτης από τον Ολυμπιακό και Ασλανίδης από την ΑΕΚ οι άλλοι τρεις) και πείθει ότι είναι πολύ ενεργός.

Σε κάθε περίπτωση, είναι βέβαιο ότι δεν θα αργήσει η μέρα που η σιωπή θα σταματήσει και θα έρθει η αποκάλυψη του σχεδίου Ιβάν για τον νέο ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.