Σαββουλίδης: «Ο ΠΑΟΚ θέλει οπωσδήποτε βασικό τερματοφύλακα από το εξωτερικό»

Metrosport Team23 Φεβρουαρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Απόστολος Σαββουλίδης.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ στο Metropolis 95.5 για το θέμα του Δικεφάλου στη θέση «1» λέγοντας ότι η ομάδα χρειάζεται βασικό τερματοφύλακα από το εξωτερικό.

Μεταξύ άλλων, ο Απόστολος Σαββουλίδης δήλωσε: 

Για το θέμα τερματοφύλακα: «Πήραμε τον Πασχαλάκη με τρομερά προσόντα ρεφλέξ αντίληψη και παράστημα αλλά δεν κάνει για τα γκολπόστ του ΠΑΟΚ. ΟΚ πήρε το νταμπλ αλλά δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ. Είναι φαντεζί τερματοφύλακας, δεν γίνεται να πετιέται 10 μέτρα μακριά να διώχνει την μπάλα. Ο Ζίβκοβιτς δεν έχει τα προσόντα του Πασχαλάκη αλλά κάθεται σοβαρά κάτω από την εστία. Ο Πασχαλάκης έχει τα προσόντα αλλά κοιτάει να παρουσιάσει θέαμα για την κερκίδα, είναι η άποψή μου. Δεν αμφισβητεί κανείς τις επιτυχίες του με τον ΠΑΟΚ, αλλά είχε και μια φανταστική άμυνα, δεν πέρασε παρόμοια από τον ΠΑΟΚ. Απλώς θέλει σοβαρότητα. Αν ήταν πιο σοβαρός θα ήταν το κάτι άλλο και δε θα συζητούσαμε για τερματοφύλακα. Ο ΠΑΟΚ θέλει οπωσδήποτε βασικό τερματοφύλακα. Δε γίνεται να ξοδεύονται τόσα χρήματα και η σκέψη μας να είναι εκεί. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ δε δέχεται αμυντικές πιέσεις, είναι σχεδόν μηδαμινές. Είναι λίγες οι στιγμές αλλά δύσκολες. Και επειδή τρώμε τα γκολ, όλοι εστιάζουν εκεί. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού θα του γίνουν 1-2 φάσεις αλλά είναι εκεί.»

Πασχαλάκης ή Ζίβκοβιτς: «Ζίβκοβιτς γιατί είναι πιο σοβαρός. Είναι ένας καλός τερματοφύλακας αλλά ο ΠΑΟΚ θέλει έναν ακόμα καλύτερο τερματοφύλακα».

Ποιον τερματοφύλακα θα επέλεγε από Ελλάδα εκτός του Σα: «Αν είναι να διαλέξω από Ελλάδα, αυτοί είναι καλύτεροι,. Από όλους. Ο Διούδης είναι καλός τερματοφύλακας αλλά δεν έχει μεγάλη διάρκεια. Στέκεται καλά αλλά έχει ακόμα 2-3 χρόνια μπροστά του. Έχει ανεβεί πολύ αλλά δείτε και την άμυνα του Παναθηναϊκού. Όποιος τερματοφύλακας προέρχεται από ομάδα που δέχεται πιέσεις. πάντα θα είναι καλός και διακριθείς. Αντίθετα είναι δύσκολο. Η πρώτη μεταγραφή πρέπει να είναι ένας μεγάλος τερματοφύλακας από το εξωτερικό».

Για τον φετινό ΠΑΟΚ και τον Πάμπλο Γκαρσία: «Τον Γκαρσία τον αγαπάμε. Έγραψε τη δική του ιστορία αγάπησε τη φανέλα που φόρεσε και πολεμάει για αυτή. Αλλά δεν φτάνει αυτό. Για μένα δεν θα βρούμε άλλον σαν Γκαρσία τον να πονάει τόσο τον ΠΑΟΚ. Αλλά για μένα είναι άπειρος. Ο ΠΑΟΚ όμως δεν κάνει υπομονή, είναι σύλλογος που διεκδικεί πρωτεία. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να δουλέψει ο Γκαρσία».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.