Σαββίδης στην ελληνική νεολαία της Ρωσίας: «Υποκλίνομαι και σας εκφράζω την βαθιά ευγνωμοσύνη μου»

Metrosport Team25 Νοεμβρίου 2021

Ο ισχυρός άντρας του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, συμμετείχε σε μια μεγάλη διαδικτυακή συζήτηση με τους  εκπρόσωπους της Νεολαίας Ελληνικών Κοινοτήτων της Ρωσίας. Ο πρόεδρος του Δικεφάλου κατέχει την ιδιότητα του προέδρου των Ελληνικών κοινοτήτων της πρώην ΕΣΣΔ.

Ο κ.Σαββίδης απάντησε στις ερωτήσεις των παιδιών και στο τέλος απεύθυνε ένα μήνυμα για το έργο και όραμα της Κοινότητας των Ελλήνων της Ρωσίας. 

Αναλυτικά ανέφερε:

«Αγαπητέ Φώτη Ιβάνοβιτς. Σας παρακαλώ να δεχθείτε τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια για την απονομή του Πανρωσικού Δημοσίου Βραβείου

«Περηφάνια του Έθνους» Χάρις στις έρευνες σας, μοναδικές πληροφορίες και γεγονότα έγιναν γνωστά στο ευρύ κοινό, όπως τα ονόματα πολλών γενναίων διοικητών του ναυτικού, αλλά και πολιτικών ελληνικής καταγωγής, που υπηρέτησαν πιστά το ρωσικό κράτος σε διαφορετικές εποχές, και έχουν γράψει το όνομα τους στην ιστορία της Ρωσίας.

Είναι πολύ ευχάριστο ότι το τιτάνιο ερευνητικό σας έργο, που είναι άξιο σεβασμού και υπερηφάνειας για τους συμπατριώτες σας, εκτιμήθηκε δεόντως σε κρατικό επίπεδο.

Υποκλίνομαι σε σας και σας εκφράζω την βαθιά ευγνωμοσύνη μου για την ανεκτίμητη εκπαιδευτική σας αποστολή και για τη συμβολή σας στην ενίσχυση της θέσης των Ελλήνων της διασποράς της Ρωσίας στη χώρα μας.

Αγαπητέ Φώτη Ιβάνοβιτς, σου εύχομαι ειλικρινώς υγεία, καλή διάθεση, ανεξάντλητη δύναμη και ενέργεια για να συνεχίσεις το έργο σου.

Με μεγάλο σεβασμό.

Ο πρόεδρος των Ελληνικών κοινοτήτων της Ρωσίας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.