Σαββίδη παρ΄το πάνω σου!!

Metrosport Team24 Ιανουαρίου 2023

Γράφει ο Θάνος Μπούζας 

Ήρθε η ώρα του προέδρου. Η ομάδα και ο προπονητής Λουτσέσκου, αντιμετωπίζοντας όλα τα τερτίπια της μοίρας, δεν το έβαλαν ποτέ κάτω και παρά την τεράστια βαθμολογική διαφορά έδειξαν και απέδειξαν στο Πανελλήνιο ότι αυτή την στιγμή είναι οι καλύτεροι στην Ελλάδα. Το επίπεδο αυτοσυγκέντρωσης, πειθαρχίας σε συσχετισμό με τον εξοβελισμό κάποιων αρνητικών χαρακτηριστικών προσέδωσαν στον ΠΑΟΚ την ενέργεια αλλά και την ποιότητα για να κερδίζει κάθε παιχνίδι. 

Αυτή την στιγμή ο ΠΑΟΚ δεν φοβάται είτε εντός έδρας είτε εκτός κανέναν αντίπαλο. Φυσικά δεν έχει φτάσει σε καμία των περιπτώσεων το επίπεδο της ομάδας που πήρε το νταμπλ. Όμως σε σχέση με τους αντιπάλους της είναι πολύ πιο πειστική και δείχνει ικανή ,αν βοηθηθεί, να υπερκαλύψει την διαφορά από τους αντιπάλους της στα 21 παιχνίδια που απομένουνε. Αν στον παραπάνω συλλογισμό συμπεριλάβεις ότι 6 βαθμοί χάθηκαν ενώ ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και δεν πρόσεξε στα τελευταία λεπτά , τότε αντιλαμβάνεσαι ότι μια ευκαιρία που πήγε να χαθεί επανήλθε μπροστά σου και αν μη τι άλλο επιβάλλεται να την διεκδικήσεις. 

Την Κυριακή είχαμε ένα διπλό μήνυμα να απλώνεται όχι μόνο στον Αττικό ουρανό αλλά και σ’ αυτόν του Ροστόφ. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται δυο πετυχημένες μεταγραφές. Σκοπίμως συμπεριλάβαμε τη λέξη «πετυχημένες» διότι μια μεταγραφή χωρίζεται σε δυο στάδια: α) να έρθει ένας παίκτης που θα επιλεχθεί με κριτήριο να βοηθήσει τη βασική ενδεκάδα ή να παίξει και βασικός και β) να μπορέσει σχεδόν άμεσα αυτός ο παίκτης να προσφέρει. Το πρώτο είναι θέμα Σαββίδη και το δεύτερο είναι θέμα συνθηκών , τύχης και φυσικά προπονητή. 

Όταν όμως αυτός ο ΠΑΟΚ που πέρασε δια πυρός και σιδήρου, που λοιδορήθηκε, που ακόμη και χθες προσπάθησαν να ευτελίσουν τον προπονητή του ,που έστησαν τους υιούς του κ. Σαββίδη στο απόσπασμα, καταφέρνει να ανατρέψει τα πάντα και να δημιουργήσει σοβαρές πιθανότητες πρωταθλητισμού , τότε πρέπει να επέμβει ο πρόεδρος. Γνωρίζουμε ότι η εδώ διοίκηση είναι μη λειτουργικού χαρακτήρα, για να το θέσουμε ευγενικά. Δεν μπορεί να παρέμβει ούτε στα επουσιώδη. Γίνονται όργια και οι εκπρόσωποί της βγαίνουν να απαντήσουν όταν κερδίζει ο ΠΑΟΚ και όχι όταν βομβαρδίζεται ανηλεώς πανταχόθεν. 

Κατά συνέπεια ο κ. Σαββίδης είτε αναλύοντας την κατάσταση επενδυτικά (που δεν το κάνει) είτε ως μεγάλος παοκτσής που έγινε, χρειάζεται να φέρει δυο παίκτες έτσι ώστε στην τελική μάχη ο ΠΑΟΚ να εξαντλήσει όλες του τις πιθανότητες για το μέγιστο δυνατό. Φυσικά ο πόλεμος θα εντείνεται όσο ο ΠΑΟΚ δυναμώνει. 

Οι Βαρίστες θα φορούν μαντήλια και οι διαιτητές παρωπίδες. Δεν είμαστε στο 2016 που γινόταν όργια αλλά πιστεύουμε ακράδαντα (όπως έγινε με τον Λαόθ και άλλους) ότι αν χρειαστεί και οι τρεις κάτω ενωμένοι θα κάνουν τα πάντα για να «πνίξουν» τους νικητές του ποδοσφαίρου και να αναστήσουν αυτούς που δρουν στο παρασκήνιο. Σαββίδη παρ΄το πάνω σου!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.