Σάββας Παντελιάδης, ο άνθρωπος...«ρεκόρ» στο Metropolis 95.5!

Metrosport Team25 Νοεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Σάββας Παντελιάδης

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής μίλησε αναφορικά με τα ρεκόρ που έχει καταγράψει τον τελευταίο μήνα και το αποτέλεσε τον μεγαλύτερο σε ηλικία παίκτη που σκόραρε στις 3 κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου σε ηλικία 43 ετών, 11 μηνών και 13 ημερών, ενώ κατέχει και το ρεκόρ του μεγαλύτερου σε ηλικία παίκτη που αγωνίστηκε στην κατηγορία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Στην αρχική του αναφορά, σημείωσε για τα ρεκόρ που έχει προσθέσει: «Νομίζω πως δεν υπάρχει κάποιος άλλος που να έχει πετύχει αυτό το ρεκόρ, αλλά χαίρομαι που παίζω ακόμα σε ένα τέτοιο επίπεδο, να βγάζω 90 λεπτά και όχι 10 λεπτά. Είπα πως θα σταματήσω , θα αποσυρθώ αλλά είδα πως άρχισα να βάζω κιλά και είπα να γυρίσω ξανά στις προπονήσεις και μετά μπήκα ξανά κανονικά! Το κάνω από μεράκι, όχι από αγγαρεία. Είναι μία κατηγορία πάνω από το ερασιτεχνικό και χαίρομαι που το κάνω».

Ενώ ακόμα πρόσθεσε: «Εκεί πάει λίγο με την εμπειρία, γιατί στα στοιχεία δεν μπορείς να κοντράρεις έναν μικρό ποδοσφαιριστή, έχω γυρίσει λίγο πιο πίσω σε θέση ενώ δεν παίζουμε ποδόσφαιρο για να κάνουμε αντιπάλους είμαστε μόνο για 90 λεπτά. Είναι κάτι ευχάριστο να αγωνίζεσαι σε αυτή την ηλικία, ήθελα να ξεκινήσω και την προπονητική αλλά δεν μου άρεσε να το κάνω και να... παρακαλάω τους ποδοσφαιριστές να έρχονται για προπόνηση. Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να ασχοληθούμε και με την οικογένεια και ποτέ δεν ξέρεις αν θα παίξουμε με τα παιδιά μου μαζί στην ίδια ομάδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.