Σαβίνι: «Βλέπω ξανά και ξανά το γκολ μου με τον Άρη»

Metrosport Team08 Ιουνίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Μίρκο Σαβίνι.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που έκλεισε την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, μίλησε για τους δύο φίλους του από τα παλιά, Πάμπλο Γκαρσία και Αντρέ Βιεϊρίνια, ενώ δεν μπορεί να ξεχάσει και το μοναδικό γκολ που είχε πετύχει με τη φανέλα του Δικεφάλου, απέναντι στον Άρη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε: «Θυμάμαι πολύ καλά το γκολ που είχα σημειώσει στον ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Άρη. Πολλές φορές το βλέπω ξανά και ξανά, γιατί δεν έχω σκοράρει πολλά γκολ στην καριέρα μου και έχει ιδιαίτερη σημασία».

Για το αν παρακολουθεί τον ΠΑΟΚ: «Παρακολουθώ τα όσα γίνονται στον ΠΑΟΚ, μπορεί να μην βλέπω παιχνίδια, αλλά παρακολουθώ όλες τις εξελίξεις. Γνωρίζω για την αλλαγή προπονητή. Λυπάμαι για τον Πάμπλο αλλά παρά το γεγονός ότι κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος ανήκει στο παρελθόν και τώρα επέστρεψε ξανά ο κύριος Λουτσέσκου».

Αναφορικά με τον Βιεϊρίνια και αν μπορεί να αποτελέσει τον επόμενο τεχνικό διευθυντή του Δικεφάλου: «Ο Αντρέ όταν τον γνώρισα εγώ ήταν αρκετά νέος, είναι τώρα ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής και έχει εξελιχθεί και ο ίδιος σαν άνθρωπος και έχει κατακτήσει και εμπειρίες μέσα από την παρουσία του στην Γερμανία».

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει ξανά το πρωτάθλημα φέτος: «Ελπίζω να κατακτήσει ξανά τον τίτλο του Πρωταθλητή, ο Λουτσέσκου έχει κατακτήσει τον τίτλο και ελπίζω να το κάνει ξανά, γιατί ο ίδιος ξέρει πως να παίρνει τίτλους».

Θυμηθείτε τον αγώνα του Δικεφάλου απέναντι στον Άρη:


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.