Σάστρε: «Τώρα είμαι ακόμη πιο χαρούμενος - Δεν είναι δικαιολογία οι νέοι ποδοσφαιριστές»

Metrosport Team03 Ιουλίου 2022

Ο Γιοαν Σάστρε παρέθεσε τις σκέψεις του αναφορικά με την προετοιμασία του Δικεφάλου, σημειώνοντας πως η ομάδα θα πρέπει να βρει την ισορροπία στην απόδοση της και πως ο ίδιος είναι χαρούμενος που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Δικέφαλο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο PAOK TV:

Για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ: «Ναι έχουμε αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές, αυτό δεν σημαίνει κάτι για εμάς. Ο προπονητής δουλεύει με τον ίδιο τρόπο όλο αυτό το διάστημα, θέλουμε να πηγαίνουμε βήμα βήμα, για να φτάσουμε στο σημείο να είμαστε έτοιμοι. Αυτή είναι μια διαδικασία, από την οποία θα βγούμε και θα έρθουν τα αποτελέσματα την ώρα που πρέπει να έρθουν».

Για τη δική του προσαρμογή: «Είπα την πρώτη στιγμή, πως είμαι χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα, ακόμα και αν ήμουν δανεικός. Τώρα είμαι ακόμη πιο χαρούμενος, διότι θα ανήκω στον ΠΑΟΚ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, σε μία ωραία πόλη και ομάδα».

Για το δεύτερο φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ: «Πάντα σε αυτά τα φιλικά παιχνίδια συμβαίνουν αυτά όταν έχεις αρκετούς καινούργιους ποδοσφαιριστές, χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία. Συμβαίνουν αυτά, είναι πράγματα που πρέπει να δούμε, όπως είπα και πριν βήμα βήμα να φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε και να μην έχουμε αυτές τις διαφορές στην απόδοση και να παίρνουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.