Σάστρε: «Ήταν το καλύτερο γκολ της καριέρας μου»

Δημήτρης Καλαϊτζής06 Φεβρουαρίου 2022

Για την μεγάλη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό που είχε τη σφραγίδα του χάρη στο ασύλληπτο τέρμα που πέτυχε στο 88ο λεπτό, την προσαρμογή του στον ΠΑΟΚ, αλλά και για τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, μίλησε ο αμυντικός του Δικεφάλου, Ζόαν Σάστρε. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για το πως βίωσε το πρώτο του ντέρμπι με την φανέλα του ΠΑΟΚ: «Είμαι πραγματικά χαρούμενος, σήμερα κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είχαμε αυτοπεποίθηση και πήραμε μια συγκλονιστική νίκη στο φινάλε. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

Για το γκολ που σημείωσε: «Όταν η μπάλα ήρθε στα πόδια μου το μόνο που σκέφτηκα ήταν να σουτάρω. Σούταρα και μπήκε το γκολ, περίμενα τον διαιτητή αλλά ήμουν σίγουρος ότι η μπάλα είχε περάσει την γραμμή».

Για την προσαρμογή του στον ΠΑΟΚ: «Η υποδοχή ήταν εξαιρετική, όλοι με υποδέχθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το μόνο που θέλω είναι να κάνουμε νίκες και να κερδίσουμε την ΑΕΚ για το Κύπελλο, αυτό είναι το μόνο που με απασχολεί».

Για το ποιο είναι το καλύτερο γκολ της καριέρας του: «Μου αρέσει να σουτάρω από μεγάλη απόσταση, είναι κάτι που το έχω δουλέψει, θα επιλέξω το σημερινό γκολ για το καλύτερο, λόγω και της εξέλιξης που είχε ο αγώνας».

Για τη ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΚ: «Το περιμένουμε με ανυπομονησία. Είναι ένας τελικός για τον ΠΑΟΚ. Είναι πολύ σημαντικός ο θεσμός του Κυπέλλου, μόνο ανυπομονησία έχουμε γι΄ αυτό το ματς».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.