Σάσα: «Θα τσεκάρω τον τραπεζικό μου λογαριασμό για το πριμ...»

Metrosport Team13 Δεκεμβρίου 2020

Ο Λούκας Σάσα έχει επιστρέψει στο αρχικό σχήμα του Άρη και αποτέλεσε κομβικό παίκτη στην έκβαση του παιχνιδιού στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και τη νίκη των «κιτρινόμαυρων» επί του Δικεφάλου.

Ο ίδιος στο περιθώριο της αναμέτρησης μίλησε στη συνδρομητική τηλεόραση, αναφερόμενος στην πορεία του Άρη στο πρωτάθλημα, το τι πήγε... καλά στο ντέρμπι, ενώ έδωσε και ατάκες για τον Θεόδωρο Καρυπίδη και τον Άκη Μάντζιο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Λούκας Σάσα: 

Στην αρχική του τοποθέτηση σημείωσε για την παρουσία του εκ νέου στο αρχικό σύστημα: «Ξεκίνησα παίζοντας, αλλά είχα δύο μικροτραυματισμούς που ο κόσμος δεν ήξερε, δεν έχανα προπονήσεις αλλά πονούσα πολύ και έμεινα λίγο πίσω, χάνοντας τη θέση μου στην 11άδα. Εξάλλου υπάρχουν πολύ ποιοτικοί παίκτες φέτος. Περίμενα την ευκαιρία μου, ήρθε, και νομίζω την εκμεταλλεύτηκα και θα συνεχίσω να παίζω όπως ο Λούκας που ξέρατε στην περυσινή σεζόν».

Το σημείο που έκρινε το ντέρμπι: «Το κλειδί ήταν να προηγηθούμε. Γνωρίζαμε ότι αν δεχόμασταν πρώτοι γκολ θα ήταν δύσκολο να γυρίσουμε το παιχνίδι. Δώσαμε πολλές μάχες και τα καταφέραμε. Στα ντέρμπι δεν έχει ουσία να παίζεις υπέροχο ποδόσφαιρο αλλά να παίρνεις τη νίκη, και το καταφέραμε».

Για την εικόνα που βγάζει ο Άρης: «Αυτό που κάνει τη διαφορά είναι ότι υπάρχει μεγάλη ποιότητα και ανταγωνισμός. Κάποιες φορές, παίκτες που έρχονται από τον πάγκο παίζουν καλύτερα από τους βασικούς. Αυτό μας βοηθά να είμαστε ανταγωνιστικοί στην προπόνηση και να δίνουμε το 100%. Και ο προπονητής μάς υποστηρίζει και η σεζόν πηγαίνει πολύ καλά ως τώρα».

Για το πως βοηθά η αυτοπεποίθηση στην εικόνα του Άρη: «Σίγουρα βοηθά. τα αποτελέσματα δίνουν μεγάλη αυτοπεποίθηση στην ομάδα, όταν πηγαίνεις από νίκη σε νίκη, στο επόμενο ματς παίζεις πάλι με υψηλή αυτοπεποίθηση. Χάσαμε από τον Ολυμπιακό, όμως συνεχίσαμε, και στον Ατρόμητο μπορεί να μην κερδίσαμε αλλά όπως ήρθε η ισοπαλία ήταν σα νίκη για εμάς».

Για τα όσα έγιναν στα αποδυτήρια του «Κλεάνθης Βικελίδης»: «Οι πανηγυρισμοί είναι απαραίτητοι μετά από τέτοια νίκη. Δεν ξέρω αν είμαι καλός στο γήπεδο, πάντως στους πανηγυρισμούς είμαι πρώτος».

Για το πριν που υποσχέθηκε ο Θόδωρος Καρυπίδης: «Δεν ξέρω, δεν έχουμε μιλήσει ακόμη. Όταν τελειώσουμε τη συνέντευξη θα τσεκάρω τον λογαριασμό μου (σ.σ. γέλια)»

Αναφορικά με την βελτίωση που έχει δείξει ο Άρης στη φετινή χρονιά: «Ξέραμε ότι θα πηγαίναμε καλά φέτος. Πήραμε καλούς παίκτες και κρατήσαμε καλούς παίκτες από πέρυσι. Βέβαια χρειαστήκαμε χρόνο για να βρεθούμε στην αρχή, με τόσες προσθήκες και κόντρα στην Κόλος πέσαμε σε μια κακή βραδιά. Αλλά δουλέψαμε και έχουμε πολλή ποιότητα, ξέραμε ότι θα πηγαίναμε καλά φέτος. Ήρθαν τα αποτελέσματα και συνεχίζουμε».

Αναφορικά με τον Άκη Μάντζιο και το ότι για πρώτη φορά νίκησε τον ΠΑΟΚ ως προπονητής και το αν του αφιερώνει τη νίκη: «Ναι! Ας του την αφιερώσουμε! Ειναι ένας άνθρωπος που ήρθε και τον συμπαθούν όλοι οι παίκτες, κέρδισε την ομάδα. Δουλεύουμε πολύ καλά μαζί του και θα συνεχίσουμε».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.