Σάσα: «Μου λείπει η ατμόσφαιρα του γηπέδου μας»

Metrosport Team16 Μαΐου 2020

Την χαρά του που επέστρεψε στο γήπεδο και στην ανυπομονησία του για να παίξει μπροστά στον κόσμο του Αρη, εξέφρασε ο ποδοσφαιριστής των «κιτρίνων», Λούκας Σάσα, με δηλώσεις του στο κανάλι της ΠΑΕ Αρης.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι ωραίο το συναίσθημα να επιστρέφουμε στην προπόνηση, έχουμε πλέον ένα λόγο να βγούμε από το σπίτι. Δεν ξέρουμε αν θα παίξουμε, περιμένουμε τις αποφάσεις της Ομοσπονδίας αλλά εμείς οφείλουμε να είμαστε προετοιμασμένοι. Είχα τους γονείς μου εδώ αυτούς τους δύο μήνες, ήρθαν πριν τον κορωνοϊό από την Βραζιλία και κόλλησαν εδώ. Πέρασα χρόνο μαζί τους και με την κοπέλα μου, ευχαριστώ τον Θεό που η οικογένειά μου δεν είχε κανένα πρόβλημα, ήταν μια διαφορετική εμπειρία για όλους, πρέπει να συνεχίσουμε όλοι με προσοχή».

Για την επόμενη μέρα μετά τον κορωνοϊό: «Σίγουρα τίποτα δεν θα είναι διαφορετικό παγκοσμίως, αυτό που εύχομαι είναι να ελαττώνονται οι θάνατοι και τα κρούσματα και σιγά σιγά να επανέλθουμε στην κανονική μας ζωή».

Για τα συναισθήματά του σε περίπτωση επιστροφής: «Αυτή τη στιγμή η ψυχολογία μας είναι κάπως παράξενη γιατί δεν ξέρουμε αν θα παίξουμε, όταν μάθουμε επίσημα θα συγκεντρωθούμε και εμείς. ΤΟ σίγουρο πάντως είναι πως μου λείπει το γήπεδο, το παιχνίδι, η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι μας στο Κλεάνθης Βικελίδης. Θέλω να παίξουμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ, περιμένουμε να δούμε».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.