Σάσα Ιλιτς: «Ο Αντρίγια είναι πολύ μεγάλος παίκτης»

Metrosport Team29 Σεπτεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών της Παρτιζάν, Σάσα Ιλιτς, και μίλησε για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Κρασνοντάρ, ευχήθηκε την πρόκριση του Δικεφάλου στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ενώ χαρακτήρισε τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς μεγάλο παίκτη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Εννοείται πως οι ομάδες είναι μαζί, υπάρχουν ισχυροί δεσμοί μεταξύ ΠΑΟΚ και Παρτιζάν. Το πρώτο ματς ήταν πολύ δύσκολο, ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τη νίκη και την πρόκριση, αν υπήρχε κόσμος στις εξέδρες θα ήταν πιο εύκολα, ακόμη και έτσι μπορεί να προκριθεί ο ΠΑΟΚ. Ο Αντρίγια είναι πολύ μεγάλος παίκτης, είχε προβλήματα στην Μπενφίκα, θα μπορέσει να προσφέρει περισσότερα στον ΠΑΟΚ στο μέλλον και να γίνει ένας από τους καλύτερους παίκτες».

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Κρασνοντάρ: «Φυσικά θα υποστηρίξω τον ΠΑΟΚ και εύχομαι να προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά θα είναι δύσκολο το παιχνίδι, η Κρασνοντάρ είναι πολύ καλή ομάδα, έχει εξαιρετικές μονάδες, αν υπήρχαν θεατές στις κερκίδες τότε ο ΠΑΟΚ θα έπαιρνε την πρόκριση 100%».

Για το αν έχει μιλήσει με τον Ζίβκοβιτς: «Κυρίως με τον Ζίβκο μίλησα και του εύχομαι καλή επιτυχία».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.