Σάσα: «Είχα επίσημη πρόταση από ΠΑΟΚ, γι' αυτό έφυγα από Άρη»

Metrosport Team16 Μαΐου 2023

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο Λούκας Σάσα, ξετυλίγοντας το κουβάρι της ποδοσφαιρικής του ζωής. 


Ο έμπειρος μέσος μίλησε στο gazzetta.gr για όσα έζησε από την στιγμή που άρχισε να παίζει ποδόσφαιρο, αλλά και για πολλά ενδιαφέροντα θέματα εκτός ποδοσφαίρου.

Αναφέρθηκε, φυσικά, και στην περίοδο της συνεργασίας του με τον Άρη, ενώ αποκάλυψε ότι ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να τον πείσει να μετακομίσει στην Τούμπα.

«Όταν έφυγα από τη Λουντογκόρετς μετά από τέσσερα χρόνια, ήθελα να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Ωστόσο η τελευταία σεζόν στην Βουλγαρία ήταν η χειρότερή μου γιατί δεν έπαιξα σε πολλά ματς και όταν δεν έχεις λεπτά συμμετοχής, χάνεις την ευκαιρία προτάσεων από πολλές ομάδες. Γύρισα στη Βραζιλία όταν αποφάσισα να φύγω ενώ θα μπορούσα να υπογράψω νέο συμβόλαιο. Τότε είχα ένα τηλεφώνημα από τον ατζέντη μου και μού είπε ότι ο Άρης με ήθελε. Θυμάμαι ότι μίλησα με τον Ούγκο Σόουζα και τον Σάββα Παντελίδη που ήταν προπονητής. Άκουσα πολύ ωραία λόγια, ένιωσα όμορφα και κατάλαβα ότι με ήθελαν. Για αυτό και υπέγραψα».

- Όταν αποχώρησες από τον Άρη είχαν ακουστεί αρκετά για εσένα. Τι είχε συμβεί;

«Ήμουν στον Άρη τρία χρόνια και είδα πολλά πράγματα σε αυτό το διάστημα. Είχα κουραστεί λίγο. Για να σου πω την αλήθεια, υπήρχε καθυστέρηση στις πληρωμές για αρκετούς μήνες και για έναν επαγγελματία είναι δύσκολο γιατί είμαι μακριά από την πατρίδα μου, τους γονείς μου για παράδειγμα. Έδωσα τα πάντα για το κλαμπ και εκείνοι δεν με πλήρωναν στην ώρα μου και αυτό για εμένα ήταν έλλειψη σεβασμού προς εμένα. Κάτω από αυτές τις συνθήκες και σε συνδυασμό με την κατάσταση με τον Μπούργος που σιγά-σιγά με έβγαζε εκτός ομάδας... Έλεγε στους ανθρώπους ότι δεν με ήθελε τη νέα σεζόν στην ομάδα, οπότε δεν είχα λόγο να παραμείνω. Έτσι αποφάσισα να φύγω από τον Άρη ώστε να με θυμούνται ως έναν παίκτη που έδωσε τα πάντα και να κρατήσουν μόνο τα καλά. Άφησα αρκετά χρήματα φεύγοντας από τον Άρη. Δεν ήταν εύκολη απόφαση για εμένα αλλά για τον Άρη ήταν καλό γιατί άφησα αυτά τα χρήματα. Δεν ήθελα να καταστρέψω τα τρία χρόνια που έμεινα στην ομάδα».

Σε είχε προσεγγίσει ποτέ άλλη ελληνική ομάδα;

«Είχα αρκετές κρούσεις από ελληνικές ομάδες αλλά αυτή που ήταν πιο επίσημη από όλες, ήταν από τον ΠΑΟΚ. Δεν θυμάμαι τη χρονιά, αλλά ήταν η στιγμή που θα υπέγραφα το νέο μου συμβόλαιο με τον Άρη και φυσικά αποφάσισα να μείνω στον Άρη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.