Ο Σάσα για το πειθαρχικό παράπτωμα: «Ποιος θα με υπερασπιστεί, αν δεν το κάνω εγώ;»

Γιώργος Στράντζαλης17 Οκτωβρίου 2021

Ο Σάσα Λούκας δίνει μία άλλη προέκταση στο θέμα των τελευταίων ωρών που έχει προκύψει και αφορά τον ίδιο  αλλά και τον Γιόχαν Μπεναλουάν, με συνέπεια αμφότεροι να μπουν στον... πάγο ενόψει του αγώνα με τη Λαμία, ενώ η διοίκηση εξετάζει και τις επόμενες κινήσεις της.

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη, μέσω των κοινωνικών δικτύων και ειδικότερα του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, τοποθετήθηκε με δύο διαδοχικά μηνύματα προς τον κόσμο του Άρη, εξηγώντας τα όσα έλαβαν χώρα στην προπόνηση των «κιτρινόμαυρων» και τους έθεσαν εκτός πλάνων.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει: 

«Γεια σας παιδιά… Είμαι εδώ σήμερα απλά για να προστατεύσω τον εαυτό μου, γιατί αν δεν το κάνω εγώ δεν θα το κάνει κανένας άλλος…

Πριν δύο μέρες εγώ και ο Γιόχαν μαλώσαμε στην προπόνηση. Ηταν μία κατάσταση στο παιχνίδι, που θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα μέσα σε μία προπόνηση. Και ξέρετε γιατί; Διότι και οι δύο δίνουμε το 100%, πάντα με πάθος και έτσι είχαμε αυτό το άσχημο συμβάν. Δεν είμαι περήφανος αλλά έγινε και ανήκει στο παρελθόν.

Είναι η τρίτη μου σεζόν στον Αρη και ποτέ δεν δημιούργησα πρόβλημα στην ομάδα. Το αντίθετο μάλιστα. Πάντα παίζω (με καλές και κακές στιγμές) και δίνω τον καλύτερο εαυτό μου.

Έχω δεν να συμβαίνουν χειρότερα και δεν έγινε τίποτα, αλλά τώρα αποφάσισαν να με αφήσουν εκτός αγώνα.

Είμαι απλά ένας υπάλληλος του Αρη και οφείλω να σεβαστώ αυτή την απόφαση, είτε συμφωνώ είτε όχι.

Απλά στεναχωριέμαι που δεν θα είμαι με την ομάδα, διότι είναι σημαντικό και ήθελα να βοηθήσω. Θα τη στηρίζω όμως από το σπίτι και είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Απλά εύχομαι οι οπαδοί να μην κρίνουν χωρίς να ξέρουν τα γεγονότα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.