«Σας φαίνεται αυτό για ποδόσφαιρο;»

Metrosport Team23 Μαΐου 2020

Ανοίγει το γήπεδο, αλλά....... με προϋποθέσεις αναφέρει ο Μέντεκας Καλαμαριάς σε μέσο δικτύωσης και προσθέτει: 

«Η διαδικασία και το περιεχόμενο των προπονήσεων δεν μας επιτρέπει να απολαύσουμε το ποδόσφαιρο, όπως το ξέρουμε. Η απαγόρευση ομαδικής προπόνησης, συνεπώς και απαγόρευση της πάσας, των σουτ, του ομαδικού διπλού και των ομαδικών παιχνιδιών, θέτουν το ποδόσφαιρο, που πρεσβεύουμε, εκτός στόχων. Επίσης, η αυστηρή τήρηση υγειονομικών μέτρων, την οποία μεν θεωρούμε σωστή, αλλά δύσκολο και κουραστικό για όλους να τηρηθεί, θα αποτρέψει ακόμα περισσότερο τους αθλητές μας (και τις οικογένειές τους) να μπούνε σε αυτή τη διαδικασία.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ.ΥΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΤΟΣ 2019-2020, ΩΣΤΟΣΟ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.

Υπό συζήτηση αποτελούν τα τμήματα του ανδρικού και του γυναικείου, για τα οποία θα παρθεί απόφαση εντός του Σαββατοκύριακου. Επιγραμματικά είναι απαραίτητη η ιατρική βεβαίωση από τον γιατρό της ομάδας, ότι δεν πάσχει από Covid-19.2) Είναι απαραίτητη η συμπλήρωση του ιστορικού του αθλητή από τον ίδιο σε ειδικό έντυπο και η προσκόμιση του στην ομάδα.3) Καταγραφή ώρας προσέλευσης και αποχώρησης του αθλητή από τον υπεύθυνο του γηπέδου. 3) Κλειστά αποδυτήρια. 

Ντύσιμο και ξεντύσιμο στις κερκίδες με απόσταση 2 μέτρων τουλάχιστον, ατομικό μπουκαλάκι νερού, απολύμανση του χώρου μετά το τέλος κάθε προπόνησης.4) Προπόνηση με αποστάσεις 2 μέτρων μεταξύ των αθλητών, όταν δεν κινούνται , 5 μέτρων, όταν βαδίζουν και 10 μέτρων, όταν τρέχουν.5) Χρήση μπάλας ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΙΚΑ, χωρίς πάσες, σουτ και ομαδικά παιχνίδια (κατοχή, διπλό κτλ.).6) Απολύμανση όλων των μέσων προπόνησης.ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ???».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.