Σαρωτικός ο Παναθηναϊκός με πρωταγωνιστή τον Καρλίτος

Δημήτρης Καλαϊτζής16 Οκτωβρίου 2021

Έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Καρλίτος, ο οποίος έκανε χατ-τρικ, ο Παναθηναϊκός συνέτριψε με 4-1 τον Ιωνικό στη Λεωφόρο για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 1. 

Αυτή, ήταν η τρίτη νίκη στο Πρωτάθλημα για το συγκρότημα του Γιοβάνοβιτς, που το φέρνει πλέον και με αγώνα παραπάνω στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 10 πόντους. 

Στην αντίπερα όχθη, οι νεοφώτιστοι γνώρισαν μία ακόμα και διατηρήθηκαν στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα. 

Στα του αγώνα, οι γπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Καρλίτος στο 6΄, για να έρθει πέντε λεπτά μετά η ομάδα του Σπανού να φέρει το ματς στα ίσα με τον Σάντσες.


Το «τριφύλλι» παρά την ισοφάριση, βρήκε τον τρόπο να ανακτήσει το προβάδισμά του με σκόρερ και πάλι τον Καρλίτος στο 38΄. 

Τα πάντα τελείωσαν στο 53΄, όπου ο Καρλίτος με το τρίτο του προσωπικό τέρμα στην αναμέτρηση έγραψε το 3-1. 

Τρία λεπτά μετά, ήταν σειρά του Παλάσιος να βρει δίχτυα, αυτή τη φορά, από το σημείο του πέναλτι και να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 4-1. 

Το μόνο που άλλαξε στα εναπομείναντα λεπτά ήταν οι αριθμητικές ισορροπίες, καθώς ο Ιωνικός τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Σάντσες στο 79΄. 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Σάντσες, Σάρλια, Πούγγουρας, Ρούμπεν, Αλεξανδρόπουλος (86’ Μαουρίσιο), Καρλίτος (70’ Ιωαννίδης), Βιτάλ (81’ Αϊτόρ), Χατζηγιοβάνης (81’ Μπουζούκης), Παλάσιος, (70΄Βιγιαφάνιες) 

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Βαφέας , Άοσμαν (86’ Μύγας), Καμπράλ (69’ Μάναλης), Βαλεριάνος,Ματσούκας (69’ Μπάσα), Σάντσες , Ρομαό, Κωνσταντινίδης, Κάνιας (69’ Γκοτσούλιας),Τουράμ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.