Σαρωτική η Τσέλσι πήρε εκδίκηση, άσφαιρη η Μπαρτσελόνα

Πέτρος Χαριζακλής23 Νοεμβρίου 2021

Η Τσέλσι ήθελε να πάρει εκδίκηση για την ήττα στο Τορίνο από τη Γιουβέντους και το κατάφερε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Την ισοπέδωσε στο Λονδίνο με 4-0 και πήρε κεφάλι για την πρωτιά.

Στο 25ο λεπτό άνοιξε το σκορ ο Τσαλόμπα μετά από στημένη φάση. Στο 55' ο Τζέιμς με διαγώνιο σουτ «έγραψε» το 2-0 ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Χάντσον-Οντόι με όμορφο πλασέ «σφράγισε» τη νίκη των »μπλε». Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Βέρνερ.

Στον 5ο όμιλο η νέα Μπαρτσελόνα του Τσάβι παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στη Μπενφίκα και παρέμεινε στην 2η θέση και ζωντανή για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στον 6ο όμιλο η Αταλάντα έμεινε στο 3-3 με τη Γιουνγκ Μπόις στην Ελβετία σε ένα παιχνίδι με τρομερές ανατροπές.

Στον 7ο όμιλο η Λιλ πήρε σπουδαία νίκη επί της Σάλτσμπουργκ με 1-0 και σκαρφάλωσε στην κορυφή του ομίλου, αφήνοντας δεύτερους τους Αυστριακούς. Η Σεβίλλη κέρδισε 2-0 τη Βόλφσμπουργκ και ανέβηκε στην τρίτη θέση. Ολα είναι ανοιχτά σε αυτό τον όμιλο, που είναι ο πιο αμφίρροπος στη διοργάνωση.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Γιουνγκ Μπόις-Αταλάντα 3-3

Λιλ-Σάλτσμπουργκ 1-0

Μάλμε-Ζενίτ 1-1

Μπαρτσελόνα-Μπενφίκα 0-0

Σεβίλλη-Βόλφσμπουργκ 2-0

Τσέλσι-Γιουβέντους 4-0

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.