Σαρωτική η Μπάγερν Μονάχου στην «Μπάι Αρίνα»

Δημήτρης Καλαϊτζής06 Ιουνίου 2020

Η Λεβερκούζεν έκανε το λάθος να προηγηθεί και το πλήρωσε ακριβά, καθώς η Μπάγερν Μονάχου τη φιλοδώρησε με τέσσερα τέρματα μέσα στην «Μπάι Αρίνα» και πλέον περιμένει τη στέψη.

Στα του αγώνα, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Αλάριο στο 10΄, για να έρθει ο Κομάν να φέρει το ματς στα ίσα στο 27΄.

Στο 42΄ η ομάδα του Φλικ έκρυψε την μπάλα και ο Γκορέτσκα έκανε το 1-2 και πριν οι δυο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια, οι Βαυαροί πέτυχαν και τρίτο τέρμα, αυτή τη φορά με τον Γκνάμπρι.

Οι πρωταθλητές Γερμανίας συνέχισαν με το γκάζι πατημένο και στο δεύτερο μέρος και ο Λεβαντόφκσι στο 66΄ βρήκε δίχτυα, φτάνοντας τα 30 τέρματα (44 γκολ συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις), ενώ ο Τόμας Μίλερ έφτασε τις 20 ασίστ (!) στο Πρωτάθλημα, γράφοντας ιστορία!

Το μόνο που κατάφεραν οι «ασπιρίνες» ήταν να μειώσουν σε 4-2 με τον 17χρονο Βιρτς στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης με τον νεαρό Γερμανό να γίνεται ο νεότερος σκόρερ στην μεγάλη κατηγορία. 

Πλέον, οι δυο ομάδες στρέφουν την προσοχή τους στο Κύπελλο, όπου η Μπάγερν υποδέχεται την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ενώ η Λεβερκούζεν θα κοντραριστεί με την Σααρμπρίκεν.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 30ης αγωνιστικής της Bundesliga:

Παρασκευή (5/6)

Φράιμπουργκ-Γκλάντμπαχ 1-0

Σάββατο 6/6

Λεβερκούζεν-Μπάγερν Μονάχου 2-4 

Λειψία-Πάντερμπορν 1-1

Φορτούνα Ντίσελντορφ-Χόφενχαϊμ 2-2

Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Μάιντς 0-2

Ντόρτμουντ-Χέρτα 19.30

Κυριακή 7/6

Βέρντερ Βρέμης-Βόλφσμπουργκ 14.30

Ουνιόν Βερολίνου-Σάλκε 16.30

Άουγκσμπουργκ-Κολωνία 19.00

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.