Σαρωτικές Ντόρτμουντ, Τσέλσι και Γιουβέντους, δυσκολεύτηκε η Μπάρτσα

Δημήτρης Καλαϊτζής05 Νοεμβρίου 2020

Σαν σίφουνας πέρασε από το Βέλγιο η Μπορούσια Ντόρτμουντ. Οι Βεστφαλοί έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Χάαλαντ, ο οποίος πέτυχε δυο γκολ, κέρδισε με 3-0 την Κλαμπ Μπιρζ. Ο Νορβηγός σούπερ σταρ έφτασε τα 14 γκολ σε 11 αγώνες στο Τσάμπιονς Λιγκ.


Ντούμπλαρε τις νίκες της η Τσέλσι, η οποία σάρωσε με 3-0 τη Ρεν. Τα γκολ για τους μπλε πέτυχαν οι Βέρνερ (2) και Άμπραχαμ, ενώ με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ντάλμπερτ στο πρώτο μέρος.


Πολύ σκληρή για να πεθάνει η Λειψία, που νίκησε με ανατροπή την Παρί Σεν Ζερμέν (2-1). Οι Παριζιάνοι τελείωσαν το ματς με εννιά παίκτες, καθώς αποβλήθηκαν οι Γκεγιέ και Κιμπεμπέ, ενώ έχασαν πέναλτι με τον Ντι Μαρία κι ενώ το σκορ ήταν 0-1 υπέρ τους.


Νικηφόρα πέρασε από την Ουγγαρία η Γιουβέντους, η οποία συνέτριψε με 4-1 την  Φερεντσβάρος του Ρόμπερτ Μακ (πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ). 


Την ίδια ώρα, η Μπαρτσελόνα νίκησε 2-1 την Ντιναμό Κιέβου στο «Καμπ Νου». Ο Λιονέλ Μέσι με το γκολ που σημείωσε έφτασε τα 71 τέρματα σε 75 ματς σε φάση ομίλων Τσάμπιονς Λιγκ. Τα περισσότερα από κάθε παίκτη στην ιστορία του θεσμού!

Επική ανατροπή για τη Σεβίλλη. Τι κι αν βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 21ο λεπτό της αναμέτρησης, κατάφερε να φέρει τούμπα το ματς και να επικρατήσει 3-2 της Κράσνονταρ μέσα στο «Σάντσεθ Πιθχουάν».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.