«Σάρωσε» τα μετάλλια ο Α.Σ. Ηρακλής Ν. Ρυσίου

Metrosport Team19 Σεπτεμβρίου 2021

Γέμισαν Κύπελλα και μετάλλια οι τροπαιοθήκες του Α.Σ. Ηρακλή Ν. Ρυσίου μετά τη λήξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΤAE-KWON-DO 2021 που πραγματοποιήθηκε στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. 

Η ομάδα του Ν. Ρυσίου που είναι ανάμεσα στις κορυφαίες της χώρας και διακρίνεται όχι μόνο για τις επιτυχίες αλλά και για την φιλοσοφία στην εκπαίδευση των αθλητών και των αθλητριών, κάτω από τις οδηγίες της προπονήτριας Βάσος Κουσαρίδου και την επιστημονική υποστήριξη του γυμναστή κ. Διονύση Σταυρούση και της διατροφολόγου κ. Βασιλάκη Δέσποινα, «σάρωσε» τα μετάλλια. 

Στην γενική κατάταξη και ανάμεσα σε 96 Συλλόγους κατέκτησε : • 3η θέση στην ηλικιακή κατηγορία ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ – ΠΑΙΔΩΝ •3η θέση στην ηλικιακή κατηγορία ΕΦΗΒΩΝ – ΝΕΑΝΙΔΩΝ • 3η ΘΕΣΗ στην ηλικιακή κατηγορία ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ Οι επιτυχίες είναι η επιβράβευση της σοβαρής δουλειάς που γίνεται στον Σύλλογο που συνδυάζει τον πρωταθλητισμό με τον αθλητισμό. 

Αναλυτικά ο σύλλογος κατέκτησε : ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ (ΧΡΥΣΑ) : Τριαντάφυλλος Καρβούνης, Ελεάννα Τσινίδου, Εμμανουήλ Γαλάνης, Ιωάννης Καραγκιόζης, Μιχαήλ Αρχίπωβ, Νικόλαος Τσινίδης, Κυριάκος Χατζηιωάννου, Γεώργιος Πολυχρονίδης, Χαρίλαος Κοτσονούρης-Κοκκίνης 

ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ (ΑΣΗΜΕΝΙΑ): Αναστάσιος Ζερβάκης, Θεόδωρος Σούρλας, Σταυρούλα Καλαντίδου Αυτοάμυνες Νεανίδων : Μιχαήλ Αρχίπωβ, Γιώργος Μήτσιος, Δέσποινα Βατσικούρα, Σταυρούλα Καλαντίδου. 

ΤΡΙΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ (ΧΑΛΚΙΝΑ): Ελεάννα Τσινίδου (μάχες), Δημήτριος Χαρίτος, Ιωάννης Καραγκιοζης (τουλ), Μιχαήλ Αρχίπωβ (τουλ), Χριστιάνα Ερμείδου, Χρυσοβαλάντου Καραγκιόζη, Ελένη Σουγλέρη Αυτοάμυνες εφήβων : Γιάννης Καραγκιόζης, Μιχαήλ Αρχίπωβ, Γεώργιος Μήτσιος, Αθανάσιος Παπακώστας. 

Οι αθλητές με τις διακρίσεις τους εξασφάλισαν την εισαγωγή τους στην ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ TKD ΕΛΛΑΔΟΣ και το εισιτήριό τους για το ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2021. Ακόμη με την ομάδα του Ηρακλή Ν. Ρυσίου αγωνίστηκαν με αξιώσεις, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν μετάλλιο οι: Αννα Αρχίπωβα, Ηρακλής Καρασαββίδης, Διονύσης Σταγωνάς, Κωνσταντίνος Αθανασίου, Ευαγγελία Λέρα, Θόδωρος Φραγκόπουλος, Δημήτρης Ακριβούλης, Γιώργος Ξερίδης, Γιώργος Τσεκούρας, Στυλιανός Αμπατζής, Θωμάς Τσιοπτσιάς, Δημήτρης Τσιοπτσιάς, Βασιλική Παπακώστα.



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.