Σαρώνει ο Παυλίδης-11ος σκόρερ στην Ευρώπη

Γιάννης Τσερβίνης06 Ιανουαρίου 2026

Καταπληκτική χρονιά διανύει με τη φανέλα της Μπενφίκα ο Βαγγέλης Παυλίδης, με τον έλληνα φορ να... πυροβολάει ασταμάτητα στο Πρωτάθλημα της Πορτογαλίας αλλά και στο Champions League. 

Ο Παυλίδης πρόσθεσε ακόμη τρία γκολ στο ενεργητικό του με το χατ τρικ απέναντι στην Εστορίλ (3-1), φτάνοντας στα 17 γκολ στην Primera Liga. Με τους 25,5 βαθμούς που έχει ανέβηκε  από την 19η στην 11η θέση της κατάταξης για το «Χρυσό Παπούτσι»», το ετήσιο βραβείο που απονέμεται στον πρώτο σκόρερ της «Γηραιάς Ηπείρου».

Χάρι Κέιν (Μπάγερν/σε διακοπή η Bundesliga) και Έρλινγκ Χάαλαντ (Μάντσεστερ Σίτι),έχουν από 19 γκολ και 38 βαθμούς, ενώ το βάθρο ολοκληρώνει ο Κιλιάν Εμπαπέ (είναι τραυματίας) με 18 γκολ και 36 βαθμούς.

Τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα στην κατάταξη της UEFA έχουν συντελεστή 2, οι χώρες που κατατάσσονται από την 6η έως την 22η θέση συντελεστή 1,5 και οι υπόλοιπες έχουν συντελεστή 1.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.