Σάριτς: «Εξαιρετικές κινήσεις μέσα στην περιοχή και με γερμανική νοοτροπία ο Τσόλακ»

Metrosport Team21 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Ντάνιελ Σάριτς εξήρε την επιλογή του ΠΑΟΚ για τον Τσόλακ και το αντίστροφο…
Με τα καλύτερα λόγια για την επιλογή του Αντόνιο Τσόλακ να ενταχθεί στον ΠΑΟΚ, αλλά και του Δικεφάλου να ενισχυθεί με τον 27χρονο επιθετικό, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο Ντάνιελ Σάριτς. Ο Κροάτης βετεράνος μπακ που θήτευσε την τριετία 2000-2003 στον Παναθηναϊκό και φόρεσε τη φανέλα της Ριέκα από την οποία απέκτησε τον Τσόλακ ο ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε ιδιαίτερα στις τοποθετήσεις του νέου φορ του Δικέφαλου στη μεγάλη περιοχή.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν τον εξέπληξε η μεταγραφή του Τσόλακ στον ΠΑΟΚ:

«Δεν με εξέπληξε αυτή η μεταγραφή και το ποσό που έδωσε ο ΠΑΟΚ για να αποκτήσει τον Τσόλακ. Έκανε πολύ καλή σεζόν με τη Ριέκα, ήταν πρώτος σκόρερ στην περσινή χρονιά στην Κροατία. Ήταν λογικό να κάνει ένα βήμα παραπάνω και ήταν η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ αυτό το βήμα».

Για τα χαρακτηριστικά του Τσόλακ:

«Το χαρακτηριστικό του είναι το γεγονός ότι έχει κινήσεις εξαιρετικές στη μεγάλη περιοχή. Νομίζει κάποιος ότι βάζει εύκολα γκολ, όμως έχει σωστές τοποθετήσεις και γι’ αυτό κάνει τα γκολ του να φαίνονται εύκολα. Έχει επίσης τη γερμανική νοοτροπία: Θα παίξει για την ομάδα και δεν θα κοιτάξει το σκορ».

Για το αν θα ταιριάξει στο Ελληνικό Πρωτάθλημα:

«Νομίζω ναι. Ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Δεν τον έχω δει φέτος. Θα μπορέσει να υπηρετήσει το ρόλο που θα του δώσει ο προπονητής. Μπορεί να ανταποκριθεί στη φιλοσοφία του ελληνικού Πρωταθλήματος».

Για τη σύγκριση Πρίγιοβιτς-Τσόλακ:

«Δεν μπορώ να πω κάτι. Το ελληνικό Πρωτάθλημα είναι ανώτερο από το Κροατικό. Τον ξέρω τον Πρίγιοβιτς, αλλά όχι πολύ καλά για να τους συγκρίνω. Θα χρειαστεί χρόνο ο Τσόλακ για να προσαρμοστεί, είναι καλός παίκτης σίγουρα και θα σκοράρει πολλά γκολ».

Για το αν ο Τσόλακ είναι η ακριβότερη πώληση στην ιστορία της Ριέκα:

«Όχι. Ο Κράμαριτς είναι η πιο ακριβή πώληση για τη Ριέκα. Νομίζω 10 εκ. ευρώ περίπου».

Για τον χαρακτήρα του Τσόλακ:

«Έχει γερμανική νοοτροπία και αυτό είναι σημαντικό. Είναι καλό παιδί, είναι συγκεντρωμένος στο ματς, δεν έχει προκαλέσει προβλήματα μέσα στο γήπεδο ή στα αποδυτήρια. Το ίδιο νομίζω θα ισχύσει και στην παρουσία του στον ΠΑΟΚ».

Για το αν αγωνιστικά θα είναι έτοιμος για το δεύτερο ματς με την Κράσνονταρ:

«Τον έχω δει από την τηλεόραση. Είναι πανέτοιμος, έπαιζε με τη Ριέκα. Μπορεί να μπει και να αγωνιστεί αν τον επιλέξει ο προπονητής».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.