Σαρικόπουλος: «Κανένας σαν τον Τζόρνταν όσα ταλέντα και αν βγουν»

Metrosport Team21 Απριλίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Ζήσης Σαρικόπουλος.

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ μίλησε για τη συνάντηση που είχε με τον Μάικλ Τζόρνταν το 2006, ενώ στάθηκε και στην δημιουργία του ντοκιμαντέρ «The last dance».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

«Υπάρχει μία φωτογραφία μου με τον Τζόρνταν. Είναι από τα τέλη Οκτωβρίου του 2006 σε ένα τουρνουά. Όλοι οι MVP της Ευρώπης συνθέσαμε μία ομάδα και παίξαμε στην Αμερική με την αντίστοιχη ομάδα. Αυτή η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στην Ιταλία. Εγώ ήμουν 16 ετών και μιλάμε για μία εικόνα που δεν μπορείς να περιγράψεις. Δεν θα βγει ποτέ κάποιος σαν τον Τζόρνταν καθώς έχουν βγει ταλέντα αλλά κανένα όμοιο του. Όταν μας γνώρισε και συζητήσαμε ήταν απλός και διαχυτικός . Μπορεί να τον έχει σαν Θεό αλλά είναι άνθρωπος, νομίζω ότι θα την θυμάμαι για πάντα αυτή τη στιγμή».

Ενώ πρόσθεσε: «Αν γίνει ντοκιμαντέρ για τον Κόμπι τα επόμενα χρόνια δεν θα είναι το ίδιο. Ο Τζόρνταν ήταν το τέλος μίας εποχής και υπήρχαν πράγματα που δεν ήξερες για τον παίκτη. Πλέον με την ανάπτυξη της τεχνολογίας ξέρεις που ζει ο παίκτης, πόσα χρήματα παίρνει και ότι άλλο θέλει να μάθει ο καθένας».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.