Σαργκάνης: Έτσι είπα το «ναι» στον Ανδρουλάκη

Metrosport Team13 Φεβρουαρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Σαργκάνης , μιλώντας για την επιθυμία του να ασχοληθεί με τον αθλητισμό μέσω της πολιτικής, με την παρουσία του στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΚΙΝΑΛ.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95,5: «Στη συζήτηση που έχει γίνει με τον Νίκο Ανδρουλάκη του είπα να μην με ανακατέψει με τίποτα άλλο εκτός από τον αθλητισμό. Αυτό που του ζήτησα είναι να βοηθήσω, βάζοντας με στο επικρατείας. Δεν είναι ότι κατεβαίνω βουλευτής. Δεν με ενδιαφέρει το να πάρω μια βουλευτική θέση. Ναι, αν προκύψει μέσα στα δεδομένα που έχω συζητήσει μαζί του. Εδώ πάλι τονίζω ότι αυτό που μπορώ να προσφέρω είναι στο τομέα του αθλητισμού.

Ο Τύπος έχει ανακοινώσει κάποια πράγματα, εγώ δεν έχω την ενημέρωση που πρέπει. Ό,τι έχει κυκλοφορήσει είναι μέσα από τις συζητήσεις.

Εγώ πρότεινα στον κύριο Ανδρουλάκη ότι θέλω να βοηθήσω αλλά μόνο στο επικρατείας. Δεν κατεβαίνω ούτε στη περιφέρειά μου ούτε πουθενά. Καιρό τώρα έλεγα ότι δεν θέλω να ασχοληθώ. Αλλά επειδή πλέον βλέπω ότι έχω τον χρόνο αποφάσισα να βοηθήσω τον αθλητισμό. Όχι τον επαγγελματικό, εκεί δεν ακουμπάς καθόλου.

Εγώ ήμουν ΠΑΣΟΚ, από τότε που ψήφιζα. Κάποια στιγμή ψήφισα ένα άλλο κόμμα για να φύγουν οι άλλοι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.