«Μισή ώρα μετά το εμβόλιο πέθανε η 63χρονη - Θα κινηθούμε κατά της AstraZeneca αν...»

Metrosport Team01 Απριλίου 2021

Ένα θέμα το οποίο προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις και σοκ στην κοινωνία ήταν ο θάνατος μίας 63χρονης αμέσως μετά τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της AstraZeneca.

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Αντώνης Σαρακούδης, ο οποίος είναι ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας του θύματος και εξήγησε τις επόμενες κινήσεις, τα αίτια του θανάτου καθώς και το χρονικό της υπόθεσης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε: «Υπάρχουν ενδείξεις για συσχετισμό του εμβολίου με τον θάνατο της γυναίκας. Υπάρχει ένας άδικος χαμός και με βάση τα δεδομένα που έχουμε αιτία του θανάτου είναι το πνευμονικό οίδημα και όπως γνωρίζουμε είναι κάτι που μπορεί να προκληθεί από το εν λόγω εμβόλιο. Υπάρχει και ένα αντίστοιχο περιστατικό πριν 10 ημέρες με μία 60χρονη γυναίκα, αν αποδειχθεί ότι οφείλεται το εμβόλιο θα κινηθούμε κατά της εταιρείας και θέλει η οικογένεια να δείξει την ακαταλληλότητα του εμβολίου και να ληφθούν άμεσα μέτρα και να ανασταλεί ο εμβολιασμός με το εν λόγω εμβόλιο».

Ενώ υπογράμμισε: «Η γυναίκα έμεινε 20 λεπτά μετά τον εμβολιασμό της στο εμβολιαστικό κέντρο όπως προβλέπεται και αμέσως μετά σταμάτησε στο παγκάκι και μισή ώρα μετά τον εμβολιασμό κατέληξε. Κανένας αντιπρόσωπος του υπουργείου υγείας αλλά και της εταιρείας του εμβολίου δεν υπήρχε κάποιος αντιπρόσωπος, κάτι που μου προκαλεί αρνητική εντύπωση. Εμείς με τη σειρά μας έχουμε προβεί σε μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου και αυτή τη στιγμή που μιλάμε ακόμα συμπολίτες μας συνεχίζουν να εμβολιάζονται με το εν λόγω εμβόλιο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.