Σαραϊδάρης: «Ο ΠΑΟΚ δεν έχει καλή παράδοση με Ολλανδούς διαιτητές»

Metrosport Team21 Μαΐου 2021

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε το πρώην στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Δημήτρης Σαραϊδάρης και αναφέρθηκε στον ορισμό του Μακέλι για τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, τονίζοντας πώς ο Δικέφαλος δεν έχει καλή παράδοση με ξένους διαιτητές.

«Αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματα. Ο ΠΑΟΚ με ξένους διαιτητές σε τελικούς τα τελευταία χρόνια έχει το απόλυτο. Ήταν εξαιρετικές οι διαιτησίες. Το γεγονός ότι ο διαιτητής είναι ξένος και δεν έχει την πίεση που έχει ο Έλληνας δημιουργεί καλύτερες συνθήκες για τον ίδιο να σφυρίξει ένα παιχνίδι στην χώρα μας. Δεν είναι ικανότεροι, αλλά δεν παίζουν με το ίδιο άγχος και την πίεση που έχει ο Έλληνας ρέφερι. Στα ντέρμπι σφυρίζουν ξένοι διαιτητές και δεν ασχολείται κανείς μαζί τους. Ο Μακέλι είναι ένας έμπειρος διαιτητής, έχει παίξει τελικό Γιουρόπα Λιγκ, πολλά ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως φέτος δεν είναι καλός, με χαρακτηριστικό ματς το Σερβία-Πορτογαλία, αλλά και το Ολυμπιακός-Ομόνοια. Και στατιστικά να το δεις ο ΠΑΟΚ με Ολλανδούς διαιτητές δεν έχει καλή παράδοση. Αντίθετα, ο Ολυμπιακός έχει καλύτερα αποτελέσματα. Πέρυσι, στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό ήταν εύκολος στόχος ο Παπαπέτρου γιατί ήταν Έλληνας, ενώ ο Ολλανδός Κάιπερς ήταν που πήρε την τελική απόφαση να αφήσει τον παίκτη του Ολυμπιακού να μπει στο παιχνίδι και ήρθε το γκολ. Ας ελπίσουμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι και με καλή διαιτησία στο ΟΑΚΑ. ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός κρατούν χαμηλά την μπάλα».

Για το ματς Ιωνικός-Εργοτέλης και το γεγονός ότι δεν είχε VAR που κρινόταν μια κατηγορία:

«Οι ομάδες έκαναν αίτημα στην ΕΠΟ για χρήση VAR; Σε τέτοια παιχνίδια που παίζεται μια κατηγορία θα έπρεπε να υπάρχει χρήση της τεχνολογίας».

Για τον αν θα επέστρεφε στον ΠΑΟΚ:

«Μόνο ο Θεός ξέρει. Κανείς δεν ξέρεις πως θα τα φέρει η ζωή»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.