Σαραγόσα για τον βαθμό κόντρα στον ΠΑΟΚ Β΄

Χάρης Εμμανουηλίδης13 Νοεμβρίου 2021

Για τον βαθμό που απέσπασε ο Πανσερραϊκός κόντρα στον ΠΑΟΚ Β΄, αλλά και το εγχείρημα των β΄ ομάδων στο Πρωτάθλημα της Super League 2, μίλησε ο προπονητής των «λιονταριών», Ζεράρ Σαραγόσα. 

“Πιστεύω ότι ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, επειδή ο αντίπαλος έπαιξε πάρα πολύ καλά. Είμαστε μία ομάδα που θέλουμε την μπάλα και σήμερα μας την πήρε ο ΠΑΟΚ. Στην ουσία αυτό που έγινε σήμερα, είναι ότι αν δεν υπήρχαν τα κόρνερ, δε θα δεχόμασταν το γκολ. Είμαστε δύο ομάδες, που μας αρέσει να παίζουμε ποδόσφαιρο κι οι δύο θέλουμε τους βαθμούς και τώρα, θα προετοιμαστούμε για το δεύτερο παιχνίδι”.

Για το εγχείρημα των δεύτερων ομάδων: “Το βρίσκω εξαιρετικό! Τα νεαρά παιδιά που παίζουν στις β’ ομάδες, θα εξελιχθούν πιο γρήγορα και θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν στις πρώτες ομάδες”.

Για τον Χατζηστραβό: “Έχω μάθει στους παίκτες μου πάντα να βοηθούν κι ήταν λογικό, ότι θα πετούσαμε την μπάλα εκτός αγωνιστκού χώρου. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο κι όταν τελειώνει ένας αγώνας, θα πρέπει να συγχαρούμε τον κάθε αντίπαλο”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.